Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Real Madrid Şampiyon ViDEO, Carlos geliyor - Futbol Haberleri

        İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) 2006-2007 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Real Madrid, muhteşem bir kutlama yaptı.

        Son haftaya kadar Real Madrid, Barcelona ve Sevilla şampiyonluk yarışını sürdürürken, sahasında oynadığı maçta Mallorca'yı 3-1 yenen Real Madrid, averajla Barcelona'nın önünden 30. şampiyonluğunu yakaladı.

        Son 4 yıldır tek bir kupa kazanamayan Real Madrid, maçın bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte kupaya olan hasretini büyük bir kutlama yaparak giderdi. Aralarında futbolcu David Beckham'ın arkadaşı Amerikalı ünlü aktör Tom Cruise ve eşi Kathy Holmes'un da bulunduğu, 80 bin kişinin tıklım tıklım doldurduğu Santiago Bernabeu Stadı'nda, ilk olarak hazır bekleyen gösteri grubu sahaya girerken, daha sonra havai fişekler ve şarkılarla stat gösteri alanına döndü.

        CARLOS'A VEDA

        Real Madrid'de 11 yıl forma giydikten sonra Fenerbahçe'ye transfer olan Roberto Carlos ise son olarak sahanın ortasına çağrıldı. Sırtında Brezilya bayrağıyla gelen Carlos'un önünde Real Madridli tüm futbolcular diz çöktü. Alkışlarla uğurlanan 34 yaşındaki Carlos verdiği demeçte, ''Ayrıldığım için biraz üzgün olsam da yaşadıklarımdan dolayı mutluyum'' dedi.

        Real Madrid'de çok zevkli bir dönem geçirdiğini kaydeden Carlos, ''Öncelikli biri olduğumu düşünüyorum. Real Madrid gibi bir kulüpte bu kadar çok önemli şeyler yaŞabileceğimi hayatımda asla düşünmezdim. Şampiyonlukla birlikte veda ettiğimden mutluyum. Bu, meyve elde etmek için sert bir şekile çalışmak gerektiğini gösteriyor. Ama artık bunun zevkini çıkartmalı'' değerlendirmesinde bulundu.

        iZLEMEK iÇiN TIKLA

        Carlos bu akşam geliyor

        Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Ülker'in Antrenör Bogdan Tanjeviç ile yaptığı imza töreninden önce yaptığı açıklamada, Carlos'un bu akşam İstanbul'a geleceğini kaydetti.

        Yıldırım, Carlos'un Salı günü sağlık kontrolünden geçtikten sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak törenle imza atacağını söyledi.

        Aziz Yıldırım, Roberto Carlos'un imza töreninin taraftarlara açık olacağını ve statta yapılacağını açıkladı.

        Öte yandan Carlos'un gece saat 23.30'da İstanbul Atatürk Havaalanı'nda olması bekleniyor.

        Yıldız futbolcu ertesi gün yapılacak imza töreninden sonra akşam saatlerinde İstanbul'dan ayrılacak.

        (AA-Ajansspor-FBTV)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ