Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Bucaspor Yenilgiyi hak ettik! - Futbol Haberleri

        Yaykıran, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantepspor'un cezası nedeniyle Adana'da seyircisiz oynadıkları müsabakada, özellikle forvet hattında sakat oyuncularının çokluğunun takım kurgusunu etkilediğini bildirdi.

        Yeni bir takım olduklarını hatırlatan Yaykıran, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

        ''Sergilediğimiz oyunla, galip gelmemiz çok zordu. Gaziantepspor bizden daha az hata yaparak ve bizim hatalarımızı değerlendirerek galip gelmeyi bildi. Bazı oyuncularımız kendilerine verilen şansı iyi kullanamadı. Kazanmanın yolu rakipten daha çok koşmak, daha çok çalışmak, daha çok kazanmayı istemek ve daha iyi oynamaktan geçiyor. 2. yarının ilk 20 dakikasında oynadığımız oyunu 90 dakika içine yaymamız lazım. Şu anda tüm takım olarak daha çok çalışarak, deplasmandaki Sivaspor maçına hazır olmamız lazım.''

        Bucaspor, 22 Ekim Cuma günü deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla başlayacak.

        Maçın ikinci yarısında kasığındaki ağrıları nükseden ve oyundan çıkan Mulemo ile müsabakada yer almayan Manucho'nun durumlarının daha sonra belli olacağı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ