Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Paşa yenilgi istemiyor! - Kasımpaşa Haberleri

        Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal, ligde sıkıntılı bir dönem yaşayan Galatasaray'ın durumunun kendilerini ilgilendirmediğini aktararak, ''Galatasaray ne kadar sıkıntı içinde olursa olsun, sonuçta büyük bir kulüp. Sahada 11 Galatasaraylı oynayacak. Sahada olan futbolcularla olamayanlar arasında önemli bir fark ortaya çıkacağını zannetmiyorum. Futbolcularımız da bunun bilincinde sahaya çıkacaklar. Biz Galatasaray maçından puan veya puanlar almak istiyoruz'' diye konuştu.

        Her iki takımın da 3 puana büyük ihtiyaç duyduğunu kaydeden Sidal, ''Güzel bir maç geçecektir ve izleyenler için keyifli bir mücadele ortaya çıkacaktır'' ifadelerini kullandı.

        Diğer yandan, Galatasaray maçı öncesi Kasımpaşa'da iki futbolcunun sakatlığı moralleri bozdu. Mehmet Süha Sidal, takımın dün yapılan antrenmanında sakatlıklar olduğunu kaydederek, ''Dünkü antrenmanımızda Nikolay Dimitrov ve Özgür Öçal sakatlandılar. Her iki oyuncunun Galatasaray karşısında forma giyme şansı bulunmuyor'' şeklinde konuştu.

        Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Özgür Yankaya yönetecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ