Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyon Bursaspor! - Futbol Haberleri

        FENERBAHÇE 0: - BURSASPOR: 1

        STAT: Topkapı Palace Otel 1 Nolu Saha

        HAKEMLER: Deniz Çoban, Hanifi Vurucu, Burak Ağlamış

        FENERBAHÇE: Murat, Eray, Tolga, Yiğit, Furkan, Birolcan, Ömür, Uygar (Dk. 50 Kaan), Semih (Dk. 50 Faruk), Muhammed (Dk. 60 Devran), Metincan

        BURSASPOR: Okan, Mehmet, Taha, Batıcan, Süheyl, Efe, Furkan, Mustafa Sevim (Dk. 75 Gökalp), Batuhan, Mustafa Acun (Dk. 70 Mert), Ömer

        GOL: Dk. 30 Furkan (Bursaspor)

        SARI KART: Dk. 47 Uygar (Fenerbahçe)

        Antalya'nın Kundu Turizm Bölgesi'nde bulunan Topkapı Palace Otel 1 Nolu Saha'da oynanan karşılaşmaya Fenerbahçeli taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

        Karşılaşmaya hızlı başlayan Bursaspor, kanatları iyi kullanarak rakip kalede etkili oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı Furkan'la gol bulan Bursaspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

        Karşılaşmanın ikinci yarısı da orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İkinci yarının ilk 10 dakikasında iki net gol pozisyonu bulan sarı-lacivertli futbolcular Bursaspor'un kalecisi Okan'ı geçmeyi başaramadı. Taraftarının desteği ile net pozisyonlar bulan sarı-lacivertli futbolcular son vuruşlarda etkili olamadı. Büyük bir heyecana sahne olan karşılaşmanın son dakikalarında da gol sesi çıkmayınca Coca Cola Akademi U16 Lig'inde şampiyon Bursaspor oldu.

        Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Bursasporlu futbolcularda sevinç, sarı lacivertli futbolcular ise üzüntü vardı. Karşılaşmanın ardından bazı Fenerbahçeli futbolcuların gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Sahada ağlayan futbolcuları,Bursasporlu futbolcular teselli etti.

        Şampiyon Bursaspor, kupasını TFF Yönetim Kurulu Üyesi Turan Mecikoğlu'nun elinden aldı. Turnuvanın en centilmen takımı Trabzonspor olurken en centilmen oyuncu ise Bursaspor'dan Batuhan Altıntaş oldu. Altıntaş ödülünü TFF Futbol Genel Direktör Yardımcısı Cezmi Turan'ın elinden aldı. En iyi kaleci Bursasporlu Okan seçildiği turnuvanın gol kralları ise Bursaspor'dan Furkan, Fenerbahçe'den Metincan, Trabzanspor'dan ise Atakan oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ