Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir İstanbul BŞB-Beşiktaş olaylar - Futbol Haberleri

        Beşiktaş ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası finali sonrası İstanbul'a dönmek için Kayseri Erkilet Havalimanı'na geldikleri anda Beşiktaş taraftarlarının sözlü sataşmalarına maruz kalan İstanbul BŞB Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Küfür ettiler, ağrıma gitti" dedi.

        TARAFTARLAR ŞİKAYETÇİ

        Hürriyet'in haberine göre; Beşiktaş ile çok iyi ilişkiler içinde olduklarını belirten Avcı, "Büyütülecek bir durum değil ama keşke olmasaydı." dedi.

        Başarılı teknik adam, "Küfürler ağrıma gitti. Oyuncularım ile taraftarlar arasında itişmeler yaşandı. Maçın güzelliği böyle gölgelenmemeli" diye konuştu. Bu arada olaylar sırasında Abdullah Avcı ve yardımcısı Arif Erdem ile İstanbul BŞB'li oyuncular Ekrem, Metin, İskender ve Oğuzhan'dan dayak yediklerini belirten Beşiktaş taraftarları Cem Ece, Onur Ayrancı, Bülent Uzun ve Emre Polat dün İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

        Taraftarlardan Cem Ece, "Abdullah Avcı havaalanında bize saldırdı. Yardımcısı Arif Erdem de eline geçirdiği kül tablası ile bize vurdu ve yüzümüzde iz bıraktı" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ