Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Rıdvan Dilmen, Lütfü Türkkan, Aziz Yıldırım - Fenerbahçe Haberleri

        MHP Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan ile eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen, ''Futbolda şike'' iddialarına ilişkin dava kapsamında tutuklu olan ve rahatsızlığı nedeniyle hastanede bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti.

        Hastaneden ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Türkkan, Aziz Yıldırım'ın doktorlarıyla görüştüğünü, Yıldırım'ın enzimlerinin bozulduğunu, şekerinin 400'lere kadar yükseldiğini öğrendiğini kaydetti.

        Sağlık sorunlarına rağmen Yıldırım'ın moralinin yerinde olduğunu, sağlık nedenleriyle tahliye edilmek istemediğini belirten Türkkan, ''Aziz Yıldırım belirli bir yaş sınırını geçmiş ve ismi Türkiye'ye mal olmuş bir kişidir. Yaş sebebiyle, sağlık sebebiyle içeride tutuklu kalmasının olumsuz olacağını düşüyorum. Mahkeme heyetinin, hakimlerin, savcıların da bunu dikkate alarak hayırlı karar vereceğine inanıyorum'' dedi.

        Rıdvan Dilmen de hastaneden ayrılırken basın mensuplarının soruları üzerine, Yıldırım'ın şekerinin yüksek olduğunu, tahlillerinin sürdüğünü ifade etti.Yıldırım'ı ayrıca Ali Koç ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ziyaret etti. Kocaman'ın ziyareti kısa sürdü. Ali Koç'tan önce hastaneden ayrılan Kocaman, Yıldırım'la görüşemediğini söyledi. Savcılıktan özel izin aldığı öğrenilen Ali Koç ise Yıldırım'ın tedavi gördüğü kata kadar çıktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ