Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş "En büyük Fenerbahçe" - Beşiktaş Haberleri

        HT SPOR / MERİÇ MÜLDÜR'ÜN ÖZEL HABERİ

        Portekizli yıldızın adeta olay çıkarmak için yaptığı bu davranışlar görevlileri “Ya sabır” noktasına getirdi. Hocalar ve tesis çalışanları, “Artık canımıza tak etti. Kendimizi zor tutuyoruz” diyorlar

        Beşiktaşlılar neredeyse her gün ayrı bir felaket haberiyle uyanır oldu. Borçlar, icralar, UEFA’daki kabarık dosyalar, Quaresma, Ferrari derken yönetimin de taraftarın da yüzü gülmedi. Geleni de gideni de baş ağrıttı. Ama hiçbirisi Quaresma kadar çektirmedi Beşiktaş’a... İşin garibi taraftar da ayrı bir seviyor Portekizli’yi. Yere göğe koyamıyor. Sanırsınız doğuştan Beşiktaşlı. Ya da Portekiz’de doğmuş, Beşiktaşlı olmuş! Ama hakkını yemeyelim Quaresma da taraftarın bu sevgisini iyi kullanıyor. Futbol olarak karşılığını verememiş olsa da bu sevgiyi karşılıksız bırakmıyor. Her konuşmasında taraftara methiyeler düzüyor. Çünkü çok iyi biliyor ki tribün desteğini arkasında tutarsa yönetimi de zor durumda bırakacak. Zaten sözleşme şartları da ortada, oynamasa bile parasını tıkır tıkır alacak. Alıyor da. Peki Quaresma gerçekten de Beşiktaş’ı bu kadar çok seviyor mu? Forma giydiği günleri de hatırlayalım. Gönlü isterse oynadı istemezse bahaneler üretti. İdmanları aksattı, ülkesine gitti mi hep rötarlı döndü. Tamam rakiplerden çok da tekme yedi de, kırmızı karta da abone oldu.

        CARLOS’A GO, AYBABA’YA GİDER!

        Forma vermedi diye vatandaşı Carlos Carvalhal ile bile kötü oldu. Hocasını aşağıladı, “Carlos go” diye bağırdı, çağırdı. Hoca değişti, Q7 değişmedi. Yine kadroya alınmayınca bu kez de “Samet gider ben gelirim” dedi. Balık hafızalı milletiz ya hepsi unutuldu. Ama Quaresma’nın son yaptığı unutulacak gibi değil. Quaresma bir süredir antrenör Hikmet Çapanoğlu yönetiminde takımdan ayrı olarak çalışıyor. İdman yapmasına yapıyor da hal ve hareketleriyle ortamı geriyor. Hocalar artık isyan noktasına gelmiş. Hele hele son hareketleri bardağı taşırmış.

        TAHRİKLERE KAPILMADILAR

        Quaresma yine bir idman öncesi sinirli, gergin. Soyunma odalarının kapılarını, dolapları tekmeliyor. Bas bas bağırıyor. Hem de “En büyük Fenerbahçe” diye. Hem de defalarca. Adeta olay çıkarmak, Ümraniye’deki personeli tahrik etmek istiyor. Hocalar ve tesis görevlileri kendilerini zor tutuyorlar. Bereket Q7’nin tahriklerine kapılmıyorlar. “Bize bu görev verildi ve layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Ama artık canımıza tak etti. Kendimizi zor tutuyoruz” sözleriyle isyanlarını dile getiriyorlar.

        Çapanoğlu daha ne desin:

        Söylenecek çok şey var ama söyleyemiyorum!

        Q7’nin hocası Hikmet Çapanoğlu, isyanını Facebook hesabından dile getiriyor: “Babamın mirası bu bana. O şerefli formayı da giydim, şimdi o kutsal armanın altında çalışıyorum. Benim için Quaresma, Fernandes hiçbir şey ifade etmiyor. Onlar vardı da Devler Ligi’ni mi kazandık, kupalara ambargo mu koyduk? Ligi 20 puan geride bitirdik, milyonlarca Euro akıttık. Q7 3 hafta benimle çalıştı, söylenecek çok şey var ama söyleyemiyorum. Tek bir BEŞİKTAŞIMIZ var, bunun seni beni yok. Aslolan BEŞiKTAŞTIR gerisi hikaye.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ