Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzon Teknik Direktörü Şenol Güneş’in en sonunda inadı kırıldı. Geldiği günden beri sadece Mersin maçında ilk 11’de şans bulan Marc Janko’nun, Bursa karşısında as kadroda sahaya çıkacağı öğrenildi - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR/Haluk AYYILDIZ

        Bordo-Mavili takıma transfer edildiği günden beri hocası Şenol Güneş tarafından sadece bir kez ilk 11’de oynatılan Marc Janko ilk 11’e giriyor. Halil Altıntop’un Beşiktaş maçındaki kötü performansından dolayı Güneş’in yarın oynanacak Bursa karşılaşmasında Avusturyalı golcüye şans vereceği öğrenildi. Sahaya tek forvet çıkacak olan deneyimli isim, bugüne kadar ligde 6 maçta görev aldı. Sadece Mersin İY maçına ilk 11’de başlayan Avusturyalı golcü 65 dakika sahada kalırken, diğer 5 karşılaşmada da oyuna sonrada dahil oldu. Janko, özellikle Avusturya milli takımında 2 gol atmasına karşın Beşiktaş maçında bitime 5 dakika kala kala oyuna olunca Şenol Güneş’e büyük tepki gösterilmişti.

        JANKO’YU HERKES GÖRECEK

        En sonunda muradına eren Marc Janko, kendisine verilen bu şansı en iyi şekilde değerlendirmeyi hedeflediğini belirterek, kendisine güvenenleri kesinlikle mahcup etmeyeceğini söyledi. Janko yakın çevresine, Trabzon’a ve Trabzonspor’a alışma sürecini tamamlandığını, artık sıranın goller atmaya geldiğini belirterek, “Gerçek Janko’yu herkese göstereceğim” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ