Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor - Futbol Haberleri

        Orduspor galibiyetiyle moral depolayan kırmızı-siyahlılar, Eskişehirspor maçına da ''3 puan'' parolasıyla hazırlanıyor. Celal Doğan Tesisleri'nde Antrenör Hasan Özer gözetiminde çalışmalarını sürdüren sporcular, antrenmanın ilk bölümünde egzersizler yaptı. Antrenmanın ikinci bölümü ise salonda gerçekleştirildi.

        Bu arada Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın izinli olduğu, yarın takımın başında olacağı bildirildi.

        Orduspor maçında yaptığı asistlerle takımının 3 puan almasında önemli rol oynayan Muhammet Demir, idmanda gazetecilere yaptığı açıklamada, Orduspor'un iyi bir takım olduğunu ancak Eskişehirspor'un bu takımdan daha tehlikeli olduğunu ifade etti.

        Eskişehirspor maçında dikkatli olmaları gerektiğini dile getiren Demir, şöyle konuştu:

        ''Önümüzde Eskişehirspor ve Gençlerbirliği maçı var. Bu maçları kazandığımız takdirde üst sıralarda oluruz. Orduspor iyi bir takım ama Eskişehirspor onlardan daha tehlikeli. Eskişehirspor maçında dikkatli olmamız lazım. Gol yemezsek (gol) atarız diye düşünüyorum. Geçen sene Orduspor maçıyla çıkışa geçmiştik, bu yıl da Orduspor maçıyla çıkışa geçmek istemiştik. Namağlup bir takımı yenmek bizim için moral oldu. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bundan sonraki maçları kazanıp yükselişe geçmek istiyoruz.''

        Sezon başından beri Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın kendilerini farklı bir taktikle oynattığını aktaran Demir, ''Hücuma ve pasa dayalı oynadık ve gol yemeye başladık. Son 2 haftadır geçen sene oynadığımız taktikle oynamaya başladık. Bundan sonra bu şekilde oynarız diye düşünüyorum'' diye konuştu.

        Demir, Orduspor maçının kendisi için çıkış maçı olduğunu ifade ederek, ''Bundan sonra daha iyi olacak'' dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ