Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Fatih Terim, Sir Alex Ferguson - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR / Erhan TELLİ

        İşte futbolun bir spor ve şov olduğunun en güzel kanıtı... Özellikle ülkemizde yenilgi sonrası ‘matem’ havası estirilip, galibiyet sonrası ise ‘zafer naraları’ atılırken, Manchester United’ın ‘Sir’ lakaplı menajeri Alex Ferguson, yaptığı davranışla bir kez daha ‘örnek kişiliğini’ ortaya koydu. Galatasaray’ın, Manchester United’ı tarihinde ilk kez mağlup ettiği maç sonrası Arena Stadı’nın soyunma odası sevinç

        çığlıkları ile inlerken, Fatih Terim önce oyuncularını tek tek öperek tebrik etti, ardından kendisini Old Trafford’daki özel odasında ağırlayan meslektaşı Alex Ferguson’u aynı şekilde Arena’daki özel odasına davet etti.

        ‘Sir’ Ferguson, kendisine ikram edilen şarap kadehini havaya kaldırdı ve “Galibiyetinize” dedikten sonra şöyle devam etti: “Terim, size Old Trafford’daki maçtan sonra, ‘Bu gruptan beraber çıkarız’ demiştim. Öyle de olacak” diye konuştu.

        ‘KALİTENİZİ BELLİ ETMİŞTİNİZ’

        İkilinin yaklaşık 15 dakikalık özel sohbeti bu şekilde başlarken, her iki takımın teknik heyetindeki antrenörler ve yapılan bu özel görüşmeyi kendi twitter hesabından fotoğrafıyla paylaşan yönetici Abdurrahim Albayrak da bu görüşmede hazır bulundu. Öyle ki, kendisine sarılıp öpen Albayrak’ın bu ilgi ve sevgisi karşısında şaşıran ve kahkahalar atarak, mutlu bir şekilde karşılık veren ‘Sir’ün bu hali, yardımcılarını bile şaşırttı. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen sohbette, Terim’den övgü ile bahseden Ferguson’un, teknik adama G.Saray’ı ve Sarı-Kırmızılı taraftarları överek, “İlk maçta yenilmenize rağmen, kalitenizi belli etmiştiniz. Gerçekten çok iyi bir takım yaratmışsın. Çok da iyi oynuyorsunuz. Ayrıca hem yeni stadınız hem de taraftarlarınız gerçekten süper. Oluşturulan bu coşkuya hayran kalmamak elde değil” ifadelerini kullandı.

        Bu sözler karşısında büyük gurur duyan Fatih Terim ise tecrübeli meslektaşına teşekkür ederek, Arena’dan uğurladı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Özgür Özel'den Yenidoğan Çetesi Açıklaması: O Hastaneler Hepsini Kamulaştıralım

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ