Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray İşte Drogba transferindeki bilinmeyen gerçek - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR / Erhan TELLİ

        Parası pulu, yaşı eleştirilen ancak G.Saray ve Türk futboluna daha şimdiden önemli bir reklam değeri kazandıran Didier Drogba yaptığı hareketle “Adam gibi adam” dedirtti. Şu anda Fildişi Sahili Milli Takımı’nda olan tecrübeli oyuncuya Milan’ın cazip bir teklifte bulunduğu ancak golcü oyuncunun, “G.Saray yönetimi ile anlaştım ve onlara söz verdim. Sözümden dönemem” yanıtını verdiği öğrenildi.

        MİLAN PEŞİNE DÜŞTÜ

        Wesley Sneijder’ın ardından bir transfer bombası daha patlatan Galatasaray, Didier Drogba’yı da renklerine katarken, Fildişi Sahilli futbolcu ‘sözünün eri’ çıktı. Sarı-Kırmızılılar’ın yaptığı transfer teklifini, büyük uğraşlar sonrası kabul eden ve “Anlaştık, geliyorum” diyen Drogba’nın peşine, bu görüşmeden hemen sonra İtalya’nın dev takımlarından Milan düştü. Ancak ‘süper golcünün’, menajerlerinin bile kendisini sıkıştırmasına karşın, bu teklifi hiçbir şekilde düşünmeden, elinin tersiyle geri çevirdiği öğrenildi.

        GALİANİ DEVREYE GİRDİ

        İtalyan devi Milan, son dönemde yaşadığı sıkıntılı günleri aşmak için en iyi golcü alternatifi olarak 34 yaşındaki tecrübeli Fildişi Sahilli futbolcuyu renklerine katmak istiyordu. Bunun için Çizme ekibinin asbaşkanı Adriano Galiani devreye girdi. Başkan Silvio Berlusconi’nin kendisini takımda görmeyi çok istediğini Didier Drogba’ya aktaran Galiani, ‘hatrı sayılır’ bir transfer teklifinde bulundu. Ancak Drogba, kendilerine Sarı-Kırmızılı takımla anlaştığını belirterek, “Ben Galatasaray yönetimi ile anlaştım. Onlara geleceğime dair bir söz verdim ve bu sözümden kesinlikle geri dönemem” yanıtını verdi.

        DEFALARCA TELEFONLA ARADI

        Adriano Galiani, Fildişi Sahilli futbolcunun kendisine vermiş olduğu ‘ret’ yanıtına karşın, yine de yılmadı ve kısa süre içerisinde defalarca telefonla arayarak, teklifini yineledi. Kendisini mutlaka Milan forması altında görmek istediklerini tekrarladı. Yine de Didier Drogba sözünden dönmeyerek, Sarı-Kırmızılı takımla 1.5 senelik resmi sözleşmeye imza attı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ