Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Fatih Terim açıklama, Fatih Terim ABD maçı öncesi açıklama, fatih terim milli takım - Futbol Haberleri

        Amerika'da çok verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini vurgulayan Terim, “Önemli takımlarla hazırlık maçı oynuyoruz. Yarın Amerika Birleşik Devletleri karşısında oyun anlayaşımızda değişiklik olmayacak. Onlar bizden hem konsantre hem de fizik olarak daha hazır. Oyun anlayışımız sabit kalacak ama kadroda değişiklikler olacak. Daha az oynamış oyuncuları tercih edebilirim” dedi.

        Kazanmayı alışkanlık haline getirmek istediklerini belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Taktik olgunluğu her sene gelişen bir takım yaratmak için çalışıyoruz. 1000 tane antrenman yaparsanız size gelen pozisyon 1001. olur. Sahada sürprizle karşılaşmamak için her önlemi alıyoruz" şeklinde konuştu.

        Fatih Terim, maça gelecek seyircilerin çoğunun Türk olmasını dilediğini söyledi.

        Terim konuyla ilgili, "Futbol taraftarsız olmaz, seyirci bu şovun en önemli parçasıdır. Statlar tıklım tıklım dolması için inşa ediliyor. Bugün de umarım maça gelen taraftarların çoğu bizden olur" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ