Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor İbrahim Hacıosmanoğlu, Hacıosmanoğlu Halilhodzic, Trabzonspor Hacıosmanoğlu, - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR / Haluk AYYILDIZ

        Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmaoğlu, Fenerbahçe maçı, yarın oynanacak olan Metalist Kharkiv karşılaşması ve yeni teknik direktör Vahid Halilhodzic ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sözlerine Avni Aker’de oynanan Fenerbahçe maçıyla başlayan Hacıosmanoğlu, “Fazlaca pozisyon bulduk ama kazanamadık. Bence iyi yoldayız. Biraz zamana ihtiyacımız var. İlerleyen haftalarda daha güçlü Trabzonspor’u herkes izleyecek, yeter ki destek versinler” ifadelerini kullandı. Başkan Avrupa Ligi’nde Metalist Kharkiv ile yarın oynayacakları maç için ise “Zor bir rakip ancak kazanacağımıza inanıyorum. Bu sezon geçen yıl Avrupa’da yakaladığımız başarının üzerine çıkmalıyız. Yapabilir miyiz, tabii ki yapabiliriz” dedi.

        ‘VAHİD HOCA’YLA BİRLİKTE GİDERİZ’

        Vahid Halilhodzic’in arkasında değil, yanında olduklarını belirten Hacıosmanoğlu, “Güzel şeyler yapmak istiyoruz. Hocamıza güveniyoruz. Ancak neticede başarıyı yakalayamazsak elbette hocayla birlikte gideriz. Biz de durmayız burada. Biz gerekeni yaptık. Transferi bu takımın ihtiyacı olduğu için yaptık. Ancak bütün bunların neticesinde başarılı olamıyorsan, demek ki bu işi yapamıyorsun... Bırakacaksın, ‘Yapamıyorum’ diyeceksin, yapacaklara bırakacaksın” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ