Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray En çok parayı o alıyor! - Galatasaray Haberleri

        Misimovic geliyor, kral golcü Baros’un kontratı yenileniyor, ama tablo değişmiyor. Tartışılan isim Elano Blumer, yıllık 3.5 milyon Euro’yla en tepede...

        Galatasaray’da bir transfer dönemi daha sona erdi ancak transferdeki rekor ücreti alan futbolcunun adı değişmedi. “Satıldı, satılacak, satılıyor” derken, kendisine hiçbir resmi teklifin ulaşmadığı belirtilen ve gelen düşük önerileri ise elinin tersiyle iten Brezilyalı yıldız Elano Blumer, Aslan’da hâlâ en çok kazanan futbolcu olma unvanını elinde bulunduruyor.

        BAROS'TAN 1 MİLYON EURO FAZLA

        Geçen sezon İngiltere’nin Manchester City takımından 7.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen ve 4 yıllık bir anlaşma imzalayan Elano, yıllık 3.5 milyon Euro’luk garanti ücreti ile en yakın takipçisi Milan Baros’tan bile yılda 1 milyon Euro daha fazla ücret alıyor.

        MALİYETİ 21.5 MİLYON EURO

        Aldığı ücret nedeniyle takım içindeki dengeleri bozan Elano’nun G.Saray’a toplam maliyeti ise 21.5 milyon Euro’yu buluyor. Sezon başında 2 yıllık mukavele uzatılan Baros’la 2.5 milyon Euro’ya anlaşılırken, yeni Bosnalı Misimovic yıllık 2.1 milyon Euro alıyor. Takım kaptanı Arda Turan’ın da Misimovic ile aynı rakamı aldığı ve yıllık 2.1 milyon Euro’ya oynadığı biliniyor.

        KAZANÇ TABLOSU

        ARDA: 2.1 milyon Euro

        MISIMOVİC: 2.1 milyon Euro

        BAROS: 2.5 milyon Euro

        ELANO: 3.5 milyon Euro

        HTSPOR / Erhan TELLİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ