Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Spor Fener'deki yabancı krizini Edu bitirdi - Spor Haberleri

        Futbol Federasyonu'nun yabancı oyuncular konusunda sezon başında uygulamaya koyduğu 6 artı 1 kuralı F.Bahçe'nin başını ağrıtacağa benziyor. Kadrosunda yabancı statüsünde 7 futbolcu bulunan F.Bahçe'de Teknik Direktör Zico'nun, Appiah'ın düzelmesiyle kimi yanında oturtacağı merak ediliyordu. Brezilyalı çalıştırıcının imdadına bu haftalık Edu'nun sakatlığı yetişti. Ancak Edu'nun iyileşmesinden sonra kimin yedek kalacağı konusu Sarı-Lacivertli takımın gündeminde bekleyen bir sıkıntı olarak gözüküyor.

        Roberto Carlos, Lugano, Alex ve Edu, Zico'nun herhangi bir problemleri yoksa asla vazgeçmediği isimler. Formsuz Kezman bile sürekli ilk 11'de forma şansı buluyor. Elde kalanlar ise sezona damgasını vuran ve attığı gollerle Fenerbahçe'yi özellikle Şampiyonlar Ligi'nde sırtlayan Brezilyalı Deivid ile Appiah. Bakalım Zico, nasıl bir kadroyla mücadele edecek? Bu arada, devamlı gideceği gündeme getirilen Ganalı oyuncu Stephen Appiah'ın 145 gün sonra kadrodaki yerini alması Sarı-Lacivertlilerde memnuniyetle karşılandı. Son olarak Fenerbahçe'nin şampiyonluk ipini göğüslediği, 13 Mayıs 2007'de Trabzonspor'la oynanan lig maçında sahaya çıkan siyahî futbolcu, geçirdiği sakatlık sonrası ilk kez Manisaspor karşılaşmasının kadrosuna girebildi. Fenerbahçe'de Edu, Ali Bilgin ve kaleci Serdar sakatlıkları nedeniyle Manisa'ya götürülmezken, henüz hazır olmayan Tümer ile Uğur, Gürhan ve İlhan, kafilede yer almadı.

        Ciddi bir sakatlığının olmadığı belirtilen ve yakın zamanda takımla birlikte antrenmana çıkması beklenen kaleci Serdar Kulbilge'nin ise operasyon geçireceği açıklandı. Sağ dizinde sakatlığı bulunan genç file bekçisine pazartesi günü bağ onarma operasyonu yapılacak. Kulüp Doktoru Piyer Arzuman, müdahalenin ciddi bir ön çapraz bağ ameliyatı olmayacağını, bunun daha çok bir bağ onarma ve destekleme operasyonu olarak nitelendirilebileceğini ifade etti. Serdar, Süper Lig'in 3. haftasında Sivasspor ile oynanan maçta sakatlanmıştı.

        MUHTEMEL KADROLAR

        MANİSASPOR: Bülent, Şener, Dvornik, Ümit, Kalabane, Güven (Okan), Selçuk, Borbiconi, Ferhat, Metin, Rafael

        FENERBAHÇE: Volkan, Yasin, Önder, Lugano, Roberto Carlos, Deniz, Aurelio, Vederson, Deivid, Alex, Kezman

        Stat: 19 Mayıs Saat: 20.00 Hakem: Bünyamin Gezer

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ