Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Spor F.Bahçe'de Aurelio şoku - Spor Haberleri

        ‘6 MİLYON EURO VERECEKLER’

        Bayram Tutumlu’nun, F.Bahçe’ye, Valencia yönetiminden aldığı yetki ve Sambacı’nın sözleşmesindeki madde gereği Ocak ayındaki ara transfer dönemi için 6 milyon Euro’luk bir teklif sunacağı ve bu transferi bir an önce sonuçlandırmaya çalışacağı ifade edildi. Tutumlu, şimdiye dek sarı-lacivertli yönetimle son derece iyi ilişkiler içinde bulunmuş ve başta Mehmet Aurelio olmak üzere birçok futbolcunun bünyeye katılmasında önemli rol oynamıştı.

        RONALD KOEMAN ‘PAŞA’YI ÇOK İSTİYOR

        PSV Eindhoven’den ayrılıp, yaklaşık 1 ay önce Valencia’nın başına geçen Hollandalı teknik direktör Ronald Koeman ise kaleci Canizares ile orta sahanın beyni konumundaki Albelda’yı hafta başında kadro dışı bırakırken, yönetime verdiği raporda “F.Bahçeli Aurelio’yu istiyorum. Bu oyuncuyu mutlaka bana alın. Onun nasıl bir futbolcu olduğunu çok iyi biliyorum. Transferini bitirirseniz, takımın beyni olur” diye konuştuğu da öğrenildi. Bunun üzerine Valencia yönetimi de, Aurelio transferi için 6 milyon Euro’yu gözden çıkardı.

        ‘MİSYONUMU TAMAMLADIM, BENİ BIRAKIN’

        Mehmet Aurelio ise F.Bahçe yönetimine mesaj yollayarak “Artık seçtiğim yeni bir takıma gitmek istiyorum. Ben şimdiye kadar F.Bahçe’ye her şeyimi verdim. Burada da büyük mutluluklar ve başarılar yaşadım. Eğer menajerim Bayram Tutumlu olmasa, bu kadar güzel yerlere gelemezdim. Artık benim de bir hedefim ve idealim var. Ona en yakın takım da Valencia. Sezon sonunda ayrılsam, F.Bahçe hiçbir kazanç sağlayamayacak. Ancak bu şartlarda sarı-lacivertli kulübe de para kazandıracağım. Bu arada Türk Milli Takım’nda oynamaya da büyük bir gururla devam edeceğim” şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ