Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Spor Adriano'ya gece hayatı yasak - Spor Haberleri

        Inter'in sorunlu yıldızı Adriano Sao Paulo formasıyla kiralık olarak döndüğü Brezilya'da yine rahat durmayınca kulübünden gece dışarı çıkma yasağı aldı. Sao Paolo yöneticileri Adriano'ya kendisini toparlaması için 7 Ocak'a kadar süre verdi.

        Önce tedavi amacıyla Brezilya’ya giden ve ardından yarım sezon olmak üzere Sao Paolo takımına kiralanan Inter’in golcü oyuncusu Adriano’ya gece hayatı yasağı geldi.

        Adriano’nun gece kulüplerinde alkollü olarak çekilmiş resimlerinin gazetelerde yayınlanması yeni kulübünün yöneticilerini de rahatsız etti.

        İtalyan haber ajansı ‘Adnkronos’un haberine göre yöneticiler tarafından genç futbolcuya kendisini toparlaması için talimat verildiği ve 7 Ocaktan itibaren golcü oyuncuya gece hayati yasağı konulduğu belirtildi.

        Yöneticilerin Adriano’ya yeteri kadar toleranslı olduklarını bildirdikleri ve artık golcü oyuncunun yeniden başlayacak çalışmalara konsantre olması gerektiği iletildi.

        Kulüp konsey üyesi Joao Paulo de Jesus Lopes yaptığı açıklamada Adriano’nun herkes gibi parti yapmaya hakkı olduğunu ancak şu dönem itibariyle kendisini toparlaması vaktinin geldiğini söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ