Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Tenis WTA Çağla da elendi! - Tenis Haberleri

        ENKA Arena'da merkez kortta yapılan karşılaşma, oldukça çekişmeli geçti.

        Karşılaşmaya iyi başlayan Çağla, 4-1 öne geçtiği ilk seti yaptığı basit hatalar nedeniyle 7-5 kaybetti. Karşılıklı sayılarla başlayan ve oyuncuların birbirlerine üstünlük kurmakta zorlandığı ikinci setin 6-6 berabere tamamlanması üzerine, ''Tie Break'' seti oynandı. Burada rakibine 7-4 üstünlük kuran İngiliz oyuncu, böylece 7-5 ve 7-6'lık setlerle karşılaşmayı 2-0 kazanarak, bir üst tura çıktı. Baltacha, 2. turda turnuvanın 1 numaralı seribaşı İtalyan Francesca Schiavone'ye karşı raket sallayacak.

        Çağla'nın elenmesiyle birlikte teklerde mücadele eden Türk sporcu kalmadı. Çağla, çiftlerde partneri Pemra Özgen ile birlikte, İpek Şenoğlu ve Alman Andrea Petkovic ile karşı karşıya gelecek.

        Bu arada, A kortunda yapılan karşılaşmada Avustralyalı Jarmila Groth, Alman Anna Lena Groenefeld'i 6-2 ve 6-1'lik setlerle 2-0 mağlup ederek, 2. tura çıktı. Avustralyalı raket, 2. turda Rus Anna Lapushchenkova ile karşılaşacak.

        B kortundaki karşılaşmada ise turnuvanın 7 numaralı seribaşı Çek Klara Zakopalova'yı 5-7, 6-2 ve 6-3'lük setlerle 2-1 yenen Rus Anna Lapushchenkova, adını 2. tura yazdırdı. Rus tenisçi, 2. turda Avustralyalı Jarmila Groth ile mücadele edecek.

        Turnuva, tekler ve çiftlerde yapılan maçlarla devam ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ