Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan hakem tepkisi!
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, 2-1 kazandıkları Başakşehir maçının ardından hakem kararlarını eleştirdi. Doğan, "Trabzon'a gelip insanların sinir uçlarıyla oynamanın bir anlamı yok. TFF başkanımıza sesleniyorum; bu tip hakemler, söylemek durumundayız, bu şekilde kararlar ile Türk futbolunun ileri gitmesine engel oluyor. Tüm hakemlerimizden daha dikkatli olmalarını istiyorum; sadece bu maç değil, tüm maçlarda" dedi.
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Başakşehir'e karşı 2-1 kazandıkları maçın ardından yaptığı açıklamada hakem kararlarını eleştirirken TFF'ye de mesaj yolladı.
Ertuğrul Doğan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Biz 2 yıldır bir planlama içerisindeyiz. Çok değerli hocamızla, oyuncularımızla bir mücadele veriyoruz. Tabii lig yeni başladı, 2 haftada gördüklerimiz hoş değil. İlk maçta ve bu maçta yapılanlar hoş değil."
"Trabzon'a gelip insanların sinir uçlarıyla oynamanın bir anlamı yok. Tabii bu daha ikinci hafta, biz de kelimelerimizi seçerek kullanıyoruz. Niyetimiz tartışmaya girmek, kavga etmek değil. Kimse bizimle kavga etmek istemesin rica ediyorum. Değerli TFF başkanımıza sesleniyorum; bu tip hakemler, söylemek durumundayız, bu şekilde kararlar ile Türk futbolunun ileri gitmesine engel oluyor."
"Tüm hakemlerimizden daha dikkatli olmalarını istiyorum; sadece bu maç değil, tüm maçlarda. Biz bir mücadele veriyoruz değerli şehrimizle. Bu mücadelede kimse haksız yere önümüze çıkmasın."