Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi vakıfbank şampiyon, voleybol bayanlar vakıfbank - fenerbahçe, - Voleybol Haberleri

        Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi play-off finali dördüncü maçında Fenerbahçe'yi 3-1 yenen VakıfBank, seriyi 3-1 kazanarak 2013-2014 sezonu şampiyonu oldu.

        Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanan serisinin dördüncü maçında rakibini 25-23, 25-22, 24-26 ve 25-20'lik setlerle mağlup eden VakıfBank, seride durumu 3-1 yaptı ve şampiyonluğa ulaştı.

        VakıfBank, final serisinde ilk maçı 3-0, ikinci maçı da 3-2 kazanmıştı. Üçüncü karşılaşmada 3-1 galip gelen Fenerbahçe seride durumu 2-1'e getirdi. Dördüncü müsabakayı 3-1 kazanan VakıfBank, kupayı müzesine götürmeyi başardı. Maçın ardından VakıfBanklı oyuncular ve teknik heyet sahada büyük sevinç yaşadı.

        VakıfBank sezonu 3 kupayla tamamladı

        Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde şampiyon olan VakıfBank, sezonu 3 kupayla tamamladı.

        İlk olarak sezon başında Ankara'da 2 Ekim 2013 tarihinde oynanan Spor Toto Süper Kupa maçında Eczacıbaşı VitrA'yı 3-2 yenen VakıfBank, bu kupayı tarihinde ilk kez müzesine götürdü.

        İzmir'de Teledünya Süper Kupa adıyla oynanan Türkiye Kupası'nın Dörtlü Finali'nde 13 Nisan Pazar günü Fenerbahçe'yi tie-break setinde 3-2 mağlup eden VakıfBank, bu kupayı da kazandı.

        VakıfBank, Bakü'de oynanan Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) DenizBank Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde ise Rusya'nın Dinamo Kazan takımına finalde 3-0 yenilerek, ikinciliği elde etti.

        VAKIFBANK KUPAYI KALDIRDI

        Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi play-off finalinin dördüncü maçında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup eden ve seriyi 3-1 üstün tamamlayarak üst üste ikinci kez mutlu sona ulaşan VakıfBank, şampiyonluk kupasını kaldırdı.

        Burhan Felek Voleybol Salonu'nda yapılan karşılaşmanın ardından VakıfBank oyuncuları, teknik heyeti, idarecileri ve taraftarları büyük sevinç yaşadı.

        Oldukça çekişmeli geçen müsabakanın sonlanmasıyla oyuncular, saha içinde birbirlerinin üzerine atlayarak bir sevinç yumağı oluşturdu. Teknik heyette yer alan isimler de oyunculara katılırken, daha sonra birbirlerine sarılarak başarılarını kutladılar ve bu şekilde basın mensuplarına fotoğraf çektirdiler.

        KUPA ELLERDE

        Sezonu lig şampiyonu olarak tamamlayan VakıfBank takımına birincilik madalyalarını, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ ile Acıbadem Sigorta Genel Müdürü Gökhan Gülcan taktı.

        VakıfBank takımına şampiyonluk kupasını ise TVF Başkanı Özkan Mutlugil ile yine Acıbadem Sigorta Genel Müdürü Gökhan Gülcan verdi. Şampiyonluk kupasını hep birlikte havaya kaldıran oyuncular, medya mensuplarına poz verdi.

        VakıfBank teknik heyeti, antrenör Giovanni Guidetti'yi havaya atarken, oyuncular ise kupa ve madalyalarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Kupa seremonisinde Fenerbahçe takımının ikincilik madalyalarını ise TVF Başkan Vekili Mustafa Ekşi ile yönetim kurulu üyesi Bahar Mert Üçoklar verdi.

        FİNAL SERİSİNİN MVP'Sİ GÖZDE SONSIRMA

        Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi play-off final serisinin MVP'si (en değerli oyuncu), VakıfBank'tan Gözde Sonsırma oldu.

        Maçın ardından gerçekleştirilen törende Gözde Sonsırma, MVP plaketini TVF Başkanı Özkan Mutlugil'in elinde aldı. Başarılı oyuncu ayrıca, en iyi servis karşılayan oyuncu ödülünün de sahibi oldu.

        Ayrıca, VakıfBank'tan Naz Aydemir Akyol en iyi pasör, Fenerbahçe'den Yeon Koung Kim en iyi smaçör ile en skorer oyuncu, Fenerbahçe'den Merve Dalbeler en iyi libero, VakıfBank'tan Bahar Toksoy en iyi servis atan oyuncu ve Fenerbahçe'den Eda Erdem Dündar da en iyi blok yapan oyuncu seçildi.

        FENERBAHÇE'DE BÜYÜK ÜZÜNTÜ

        Fenerbahçe takımı oyuncuları, ligde şampiyonluk kupasının VakıfBank'a kaptırılması nedeniyle büyük üzüntü yaşadı.

        Müsabakanın ardından oldukça moralsiz oldukları gözlenen sarı-lacivertli oyunculardan Alisha Glass, göz yaşlarına hakim olamazken, takım arkadaşları sarılarak kendisini teselli etmeye çalıştı. Fenerbahçeli oyuncular, birbirlerine sarılarak üzüntülerini paylaştılar.

        Öte yandan, karşılaşmayı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri Mahmut Uslu, Turhan Şahin, Ünal Uzun ve Hakan Dinçay da takip etti. Yıldırım ve sarı-lacivertli yöneticiler, maç içinde bazı hakem kararlarına sinirlendi ve yerlerinden kalkıp el hareketleri yaparak tepkilerini gösterdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ