Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor'ın en büyük şampiyonluk adayıydı, potadan çıkamadı! Dün Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor'da 3. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor elenen yarışmacı
        1

        Survivor'da bitime sayılı günler kalırken dokunulmazlık oyunları kıyasıya mücadelelere sahne oluyor. Survivor'da bilindiği gibi bir önceki bölümde haftanın 2. eleme adayı 2. dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Ayşe Yüksel tarafından belirlenirken; bu isim Nagehan olmuştu. Bu bölümde ise kimin eleneceği ise merak konusu oldu. Peki Survivor'da 3. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 24 Haziran 2022 Survivor'da kim elendi? İşte Survivor ile ilgili merak edilen gelişmeler...

        2

        SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor'da bireysel dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Rakiplerini eleyerek finale çıkan Ayşe ve Adem ikilisi dokunulmazlık için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Final oyununda 3. dokunulmazlığı kazanan yarışmacı 4-1'lik skorla Adem Kılıçcı oldu.

        3

        SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

        Survivor All Star'da 3. dokunulmazlığı kazanan Adem Kılıçcı tarafından belirlenen 3. eleme adayı Hikmet oldu.

        4

        SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor'da 3. dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Adem olurken ödülünde sahibi oldu. Ödülden faydalanması iki kişi belirleyen Adem; Nisa, Ayşe ikilisini seçti.

        5

        SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

        SMS oylaması sonucunda adaya veda eden isim son ada konseyinde Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Yapılan toplu oylama sonucu adaya ve final hayaline veda eden isim Nagihan Karadere oldu.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ