Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Taze aşıklar Sarp Levendoğlu ile Naz Çağla Irmak galada ortaya çıktı - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; İki yıl önce pandemi nedeniyle vizyona giremeyen ve internet fenomenlerinin hayatını mizahi olarak ele alan 'Amacı Olmayan Grup' filminin galası dün gerçekleştirildi.

        TAZE AŞIKLAR GALADA ORTAYA ÇIKTI

        Geçtiğimiz hafta birbirlerine sarıldıkları fotoğrafla aşklarını ilan eden Naz Çağla Irmak ile Sarp Levendoğlu da ilk kez birlikte galada objektiflere yansıdı.

        2

        "MUTLUYUZ"

        Levendoğlu, filmde rol alan sevgilisini heyecanlı gününde yalnız bırakmayıp, galaya katıldı. Film öncesi görüntülenen çift, mutlu olduklarını dile getirdi.

        3

        "SAYGI DUYMAYA BAŞLADIM"

        Filmin başrol oyuncularından olan Naz Çağla Irmak, "Aşılarını yaptırıp, izlemeye gelsinler." sözleriyle sinemaseverleri salonlara çağırdı.

        Rolüne hazırlanırken çok sayıda internet fenomenini izlediğini ve onlara saygı duyduğunu dile getiren Irmak, "Sosyal medya fenomenini canlandırıyorum. Çok fazla YouTuber izledim hazırlanırken, YouTube'a düştüm. Eğlenceli, renkli bir karakter. Normalde çok takip etmiyorum. Araştırınca çok saygı duymaya başladım. Emek, çaba söz konusu. Her an, her saat aktif olmaları gereken bir iş. Bunu bir meslek olarak görüyorum yeni dünyada. Çaba ve emek gösterdiklerini düşünüyorum." şeklinde konuştu.

        4

        ARADIĞI AŞKI BULDU

        Merhum sanatçı Ferhan Şensoy ile Derya Baykal'ın kızları Derya Şensoy'la yollarını altı ay önce ayıran ünlü oyuncu Sarp Levendoğlu (39), aradığı aşkı bulmuştu.

        5

        SÜRPRİZ BİRLİKTELİĞİ İLAN ETTİ

        Daha önce "Bir daha evlenmem" açıklamasını yapan Levendoğlu, "Demir Kadın Neslican" filminde Neslican Tay’ı canlandıran Naz Çağla Irmak (24) ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz hafta bir araya gelen çift, birlikte objektif karşısına geçmişti. Irmak, Sarp Levendoğlu ile pozlarını Instagram hesabından yayınlayarak, aşklarını gözler önüne sermişti. Samimi halleriyle dikkat çeken aşıkların bir hayli neşeli olduğu da gözlerden kaçmamıştı.

        6

        2016'DA BOŞANDILAR

        Sarp Levendoğlu, 2014'te evlendiği oyuncu Birce Akalay'dan Ocak 2016'da boşanmıştı.

        7

        Oyuncu, ayrılığın ardından Derya Baykal ile Ferhan Şensoy'un kızları Derya Şensoy'la aşk yaşamaya başlamıştı. Yaklaşık dört yıl aşk yaşayan ikili, altı ay önce ayrılık kararı almıştı.

        8

        Naz Çağla Irmak

        9

        Sarp Levendoğlu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ