Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Mardin'in Artuklu ilçesinde bir TIR’ın yakıt deposunda meydana gelen patlamada ağır yaralanan Berat Taş (10), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Read more!

DHA'nın haberine göre olay, 28 Temmuz’da Artuklu ilçesi Ofis Mahallesi’ndeki Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. Park halindeki TIR’ın yakıt deposunda, henüz bilinmeyen nedenle patlama oldu.

Patlamada Berat Taş, Hakan T. (33), Eymen T. (5), Mahsun T. (43), Osman T. (29), Abdulkadir T. (35) ve Halise T. (60) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki müdahalesinin ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Berat Taş, sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Berat’ın cenazesi, otopsi için hastane morguna götürüldü. Olaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ