Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selçuk BAŞARAleyna KESKİN/ TRABZON, (DHA)EMNİYET Müdürleri Kararnamesi ile Sudan Büyükelçiliği'ne İçişleri Bakanlığı Müşaviri olarak atanan Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, özel harekat polislerine yaptığı veda konuşmasında "Varlığım, Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türk'üm diyene. Allah´a ısmarladık" dedi.

        Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Resmi Gazete'de yayımlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Sudan Büyükelçiliği'ne İçişleri Bakanlığı Müşaviri olarak atandı. Kararın ardından Araklı İlçe Özel Harekat Müdürlüğü'nü ziyaret eden ve polislere veda konuşması yapan Alper, "Bize güvenen, bize inanan, bizim için vergilerinden vermek sureti ile bizim bu imkanlara sahip olmamızı sağlayan milletimizin en necip insanlarına borcumuzu inşallah ödeyeceğiz. Kahraman şehitlerimiz, bizlere hakkını helal etsin. Onların yolunda gidiyoruz. Belki layık değiliz ama onların yolunda, onlar gibi can vermek için hepimiz hazırız. O zaman ne diyoruz? Varlığım, Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türk'üm diyene. Allah´a ısmarladık" dedi. 

        Metin Alper, konuşmasının ardından polislerle vedalaştı. DHA-Genel Türkiye-Trabzon / Merkez Aleyna KESKİN-Selçuk BAŞAR

        2021-07-07 13:52:15

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler