Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon’da geçtiğimiz haftasonu Konyaspor ile oynanan ve 21 galibiyetle sonuçlanan karşılaşma sonrasında sevinçlerini havaya silah atarak gösteren ve o anları sosyal medyalarında paylaşan 2 kişi silahları ile birlikte jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

        Alınan bilgiye göre, Trabzon İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla sürekli olarak olarak devam eden sanal devriyeler esnasında TrabzonsporKonyaspor maçı sonrası Vakfıkebir İlçesi Deregözü mahallesinde havaya sevinç gösterisi yapmak amacıyla ateş eden G.D. (41) ve M.A. (46) isimli şahısların tabanca ile havaya ateş ettiği ve bu durumu da sosyal medyalarında video olarak paylaştığı tespit edildi. Yapılan inceleme sonucunda şahısların ikamet adresleri tespit edilerek adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda G.D ve M.A.‘nın adreslerinde arama yapıldı. Yapılan aramada 1 adet tabanca ve 3 adet kurusıkı tabanca ve tabancalara ait 3 adet şarjör, 253 adet tabanca fişeği, 66 adet kurusıkı tabanca fişeği ele geçirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler