Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tuan Tunalı'dan 'evlilik' açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; 'Deniz Yıldızı' dizisiyle ünlenen Tuan Tunalı, önceki gün sevgilisi Yana Kazanova ile birlikte Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Köpeklerini gezdirmeye çıkan ikili, basın mensuplarına poz vermeyi ihmal etmedi.

        2

        Gazetecilerle sohbet eden Tunalı, "Bodrum'dan yeni geldik. Haftaya bir de Antalya'ya gideceğiz kısmet olursa" dedi.

        3

        "DEĞİŞİK BİR DENEYİM OLACAK"

        Muhabirlerin, "Yeni bir proje var mı?" sorusuna yanıt veren oyuncu, "Evet, yakın zamanda kötü bir karakterle sinema filmine başlayacağım. Bir uyuşturucu satıcısını canlandıracağım. Benim için de değişik bir deneyim olacak" şeklinde konuştu.

        4

        "EVLİLİK" AÇIKLAMASI

        Uzun zamandır birlikte olan çift, "Evlilik ne zaman?" sorusuna ise, "Eylül'de set bitimi bir şeyler olacak. Bakalım, biz de yakın zamanda evlenmek istiyoruz" cevabını verdi.

        5

        EVLİLİK TEKLİFİ ETMİŞTİ

        Tuan Tunalı, geçtiğimiz yıl eylül ayında Rus sevgilisi Yana Mazanova'ya evlenme teklifinde bulunmuştu. "Evet" yanıtını alan oyuncu, o anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

        6

        "SEVGİLİMİ INSTAGRAM'DA GÖRDÜM"

        Tunalı, "Sevgilimi Instagram'da gördüm" diyerek, tanışma hikayelerini anlatmıştı. Ünlü oyuncu, konuyla ilgili şunları söylemişti:

        Instagram'da üç kez keşfette karşıma düştü. Ya dedim bu bir işaret herhalde... Bir kere baktım bir daha baktım, "Ne kadar güzel kız" diyorum sonra bir kedi fotoğrafı var, kedinin gözleri yemyeşil arkadaki kızın gözleri de aynı... Yani diyorum ihtimal yok, tanışsak konuşsak... Gerçekten çok büyük bir hayvan sevgisi var içimde, kediden muhabbeti açabildim.

        Sonra Türkiye'yi sevdirmek zorunda kaldım... Gelsin diye nasıl yapabilirim diye düşünüyorum. Sultanahmet'ten bahsediyorum, Boğaz turlarından bahsediyorum. Oraya gideriz, buraya gideriz hani sen yeter ki gel diye...

        Ve bir gün arkadaşlarımla gezerken bir baktım bir paylaşım... İstanbul'a gelmiş... İlk kez yüz yüze geldik, sonra da ilişkimiz başladı...

        7

        2018 YILINDA BOŞANMIŞTI

        2014 yılında meslektaşı Hazal Filiz Küçükköse ile evlenen Tuan Tunalı, 2018'de boşanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ