Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tüvana Türkay sezonu Fethiye'de açtı! Tüvana Türkay'ın fotoğrafı sosyal medyayı salladı - Magazin haberleri
        1

        Pandemi kısıtlamalarının hafifletilmesi ve yaz aylarının gelmesiyle birlikte ünlüler de tatil sezonunu açtı. Son olarak ünlü oyuncu Tuvana Türkay, rol aldığı dizinin çekimlerinin bitmesinin ardından Fethiye'ye gitti.

        2

        Denizin ve güneşin tadını çıkaran Türkay, mavi bikinisiyle objektif karşısına geçti. Ünlü oyuncu, fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

        3

        Yapımcı sevgilisi Necati Kocabay ile sezonu Bodrum'da açan oyuncu Nurgül Yeşilçay, Instagram hesabından mayolu pozunu yayınladı. Yeşilçay, paylaşımına, "Enişteniz gönül gözüyle çekmiş... Bu arada geldiğimden beri Rus hatunları göre göre hırs yaptım. Göbek gidecek! Kimse pandemide kilo almamış herkes cillop vallahi... Bir şey düşünürken saçımla oynuyorum hala" notunu düştü.

        4

        Kendisi gibi oyuncu olan Aras Bulut İynemli ile aşk yaşayan Bige Önal da Ege koylarındaki tatilini sürdürüyor.

        5

        Üçüncü kez çocuk heyecanı yaşayan Bergüzar Korel-Halit Ergenç çifti, sezonu açtı. Geçtiğimiz günlerde kız bebek dünyaya getireceğini açıklayan Korel, eşiyle birlikte Bodrum'a gitti. Ünlü oyuncu, Ergenç ile birlikte çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından, "Yaz başlamıştır" notuyla yayınladı.

        6

        Korel, bugün de belirgenleşen karnını gösterdi. Ünlü oyuncu paylaşımına, 'Rüya' notunu düştü.

        7

        Geçtiğimiz haftalarda kendisi gibi oyuncu olan Gürhan Altundaşar ile evliliğini sonlandıracağını duyuran Merve Dizdar, rol arkadaşı Ezgi Mola ile sezonu açtı. Birlikte tatile çıkan ikili, pozlarını takipçileriyle paylaşıyor.

        8

        153 kiloyken 93 kilo vererek 60'a düşen ve büyük bir değişim geçiren ünlü oyuncu Pelin Öztekin, Muğla'nın Fethiye ilçesinde denizin ve güneşin tadını çıkartıyor.

        9

        Öztekin tatilinden kesitleri de sık sık Instagram sayfasından paylaşıyor.

        10

        Yasmin Erbil, soluğu Dubai'de aldı. Annesi Nergis Kumbasar ile birlikte tatile çıkan Erbil, fotoğraflarını da Instagram'dan takipçileriyle paylaştı. Anne ve babasının izinden giderek oyunculuğa adım atan Yasmin, fotoğraflarının altına, "Biraz hindistan cevizi ister misin?" notunu düştü.

        11

        Oğlu Eymen ile birlikte sezonu açan sunucu Ece Erken de mavi tura çıktı. Erken, yeni pozlarını, "Merhaba yaz" ifadeleriyle paylaştı.

        12

        Ünlü sunucu Ece Erken, geçtiğimiz haftalarda oğlu ile Marmaris'te tatil yaptıktan sonra rotasını Bodrum'a çevirmişti.

        13

        Dünyaevine girmeyi planladıkları konuşulan ve mutlu ilişkilerini sürdüren Ebru Şahin-Cedi Osman çifti, Maldivler tatillerinden fotoğrafları paylaşmayı ihmal etmemişti.

        14

        Ünlü popçu Demet Akalın da soluğu Alaçatı'da aldı. Sık sık tatilinden kesitler yayınlayan Akalın, mayolu pozunu paylaşmayı da ihmal etmedi.

        15

        Ünlü sunucu Çağla Şıkel, Emre Altuğ ile evliliğinden dünyaya gelen oğulları Kuzey ve Uzay ile birlikte tatil sezonunu Çeşme'de açtı.

        16

        Eylül ayında pilot Çağrı Terlemez ile nikah masasına oturmaya hazırlanan şarkıcı Ece Seçkin, meslektaşı Derya Uluğ ile birlikte sezonu açtı. Bu yıl tekne tatili yapan Seçkin, çekildiği fotoğrafları da Instagram hesabından yayınladı.

        17

        Saçlarını pempeye boyatan 29 yaşındaki şarkıcı, siyah bikinisiyle objektif karşısına geçti.

        18

        Oyuncu Tuğçe Özbudak, eşi Melikhan Kılıçarslan ile soluğu Maldivler'de aldı. Tatil pozlarını Instagram'dan paylaşmayı ihmal etmeyen Özbudak, bu gönderisine, "Güneş yoksa karaları bağlarım abi..." notunu düştü.

        19

        Ünlü oyuncu Burcu Özberk, sezonu Ege koylarında açtı. Özberk, tekne pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

        20

        Şarkıcı Simge Sağın, tatil sezonunu bir süredir aşk yaşadığı aranjör Aytaç Özgümüş ile açtı. Leopar desenli bir bikini giyen Sağın, sevgilisiyle birlikte çekildiği fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

        21

        Ünlü şarkıcı Derya Uluğ da sahilde botun üzerinde çekildiği fotoğrafını yayınladı. Sarı bir bikini giyen Uluğ, paylaşımına, "Seni seviyorum deniz" notunu düştü.

        22

        Ünlü aranjör Ozan Doğulu, yaklaşık üç yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Hera Aslan ile birlikte Bodrum'da tatil yapıyor. Sezonu açan çift, denizin ve güneşin tadını çıkartıyor.

        23

        Oyuncu Cansu Dere, rol aldığı dizinin sezon finali yapmasının ardından tatile çıktı. Objektif karşısına geçen Dere, renkli bikinisi ile poz vermeyi ihmal etmedi.

        24

        Serenay Sarıkaya, sezonu Göcek'te açtı.

        25

        2,5 ayda 22 kilo veren ve paylaştığı fotoğraflarla sık sık gündeme gelen Deniz Seki (50),bikinili pozunu yayınladı. Ünlü şarkıcı fotoğrafına, "An itibarıyla yaz sezonunu terasta açmış bulunmaktayım" notunu düştü.

        26

        Ünlü model Didem Soydan da sezonu Bodrum'da açan isimlerden.

        27

        Basketbolcu Cedi Osman ile aşk yaşayan oyuncu Ebru Şahin, Maldivler tatilinden dönse de fotoğraflar paylaşmayı sürüdürüyor.

        34

        Kuzey'den sonra oğlu Mete'yi de kucağına alarak ikinci kez anne olan Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, "Profilim yaz fotoğraflarına aç" notuyla bikinili pozunu yayınladı.

        35

        Rol arkadaşı Serkay Tütüncü ile yaşadığı aşkla gündemde olan İlayda Alişan, arkadaşlarıyla Bodrum'da.

        36

        48 yaşındaki oyuncu Şevval Sam, geçtiğimiz hafta sonu Eda Ece'ye poz verdi. Sam paylaşımına, "Bir bikinili fotoğrafım, benim de olmasın mı?" notunu düştü. Sam'ın paylaşımı 200 binden fazla beğeni aldı ve çok konuşuldu.

        37

        Oyuncu Seda Bakan da kızı Leyla ile Bodrum'da bulunuyor.

        38

        İş insanı Kaan Demirağ ile evlenen ve anne olmak için gün sayan Aslışah Alkoçlar, Bodrum'da tatil yapıyor. Alkoçlar, doğum öncesi eşine poz vermeye devam ediyor.

        39

        Geçtiğimiz yaz koronavirüs salgını nedeniyle evinin çatısında güneşlenen sosyetik güzel Eda Taşpınar, seyahat kısıtlamalarının kalkmasıyla birlikte tatil sezonunu New York'ta açmıştı.

        40

        Taşpınar, Türkiye'ye döndükten sonra ise soluğu İğneada'da aldı. Doğa ile iç içe zaman geçiren sosyetik güzel bu fotoğrafını da takipçilerinin beğenisine sundu.

        41

        Rol aldığı dizinin sezon finali yapmasının ardından Hande Erçel de sevgilisi Kerem Bürsin ile Maldivler'de soluğu almıştı.

        42

        Oyuncu Ceren Yılmaz, sezonu Bodrum Muğla'da açtı. Tekne tatili yapan Yılmaz, tatil pozunu da sosyal medya hesabından yayınladı.

        43

        Oyuncu ve komedyen Ata Demirer, babası Orhan Demirer ile birlikte Bozcaada'da tatil yapıyor.

        44

        Ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, 'Açelya' karakterini canlandırdığı 'Mucize Doktor' dizisinin final yapmasının ardından yaz sezonunu rol arkadaşlarıyla açtı.

        45

        Köseoğlu, Hazal Türesan, Merve Bulut ve Sinem Ünsal ile birlikte tatile çıktı. 29 yaşındaki oyuncu, fotoğraflarını "Yaşasın kusurlar, yaşasın gamzeler, yaşasın kadın bedeni..." notuyla yayınladı.

        46

        Model Ece Sükan, bir süredir Bodrum'da bulunuyor.

        47

        Ünlü oyuncu Şükran Ovalı, 2017 yılında nikah masasına oturduğu futbolcu eşi Caner Erkin ile birlikte Bodrum'da sıcak havanın tadını çıkartıyor.

        48

        2021'in sürpriz aşıkları Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, bir haftalık tekne tatilini tamamladı. Geçtiğimiz günlerde Özdemir'in film çekimleri için İstanbul'a dönen aşıklar, Ege koylarına doğru tekrar yol alacak.

        49

        Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, 17 günlük tam kapanmayı Alaçatı'da geçirdi. Özerk, evinin bahçesine çekilen fotoğrafları Instagram'da paylaştı.

        50

        Ünlü Youtuber Duygu Özaslan ise basketbolcu sevgilisi Maxim Can Mutaf ile Bodrum'da.

        51

        Şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile birlikte Maldivler'de tatil yaptı. Çift daha sonra rotasını Bodrum'a çevirdi.

        52

        Ünlü model Buse İskenderoğlu, sezonu Miami'de açtı. İskenderoğlu, iddialı fotoğraflarını da sosyal medya hesabında paylaştı.

        53

        Şarkıcı İrem Derici, 17 günlük kapanmanın ardından soğulu Antalya'da aldı. Ayna karşısında bikiniyle poz veren Derici, çekildiği bu fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

        54

        2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin ise Miami'ye gitti.