Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü isimlerden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı paylaşımları - Magazin haberleri
        1

        DEMET AKBAĞ

        Atatürk'ün ulusumuzun egemenliğini ilan ettiği en özel ve kıymetli bayramımız 23 Nisan hayallerinde sınır tanımayan çocukların 100. yılı kutlu olsun...

        2

        YILMAZ ERDOĞAN

        Hayallerinde sınır tanımayan çocukların 100. yılı kutlu olsun!

        3

        MÜGE BOZ

        Çocukken, minicik de olsa ellerim sıkı sıkı tutardım bayrağımızı 23 Nisan kutlamalarında, düşmesine izin vermezdim asla. Dikkatle dinlerdim okunan her şiiri...Koroda şarkı söyler, bando takımına ya da dans grubuna katılırdım mutlaka her sene.

        Duygulanırdım, gözlerim dolardı her seferinde. Küçücük olsam da anlardım yaşananları, ve bugünün bizim için önemini. Daha doğmadan Atatürk sevgisiyle doluydu kalbim. Aileden aktarılan bir sevgi bu.

        Ta o zamanlardan 'İzindeyiz' demiştik bir kere, sevmiştik yürekten, bağlıydık ilkelerine. Yıllar geçti değişmedi bu sevgi, hatta daha da anlam kazandı.

        Bayramlarda akan gözyaşları biraz daha arttı sadece. Bu bayram evde olsak da sana sevgimizi ulaştıracağız Ata’m. Senin tüm zorluklar karşısında bize ülkemize ışığı ve özgürlüğü ulaştırdığın gibi...

        7

        EDA TAŞPINAR

        Ata'm, hediye ettiğin en değerli bayramın 100. yılında gönül isterdi yanında olmayı, bu özel günü coşkuyla kutlamayı.. Mavi gözlüm, sen bizim kalbimizde, attığımız her adımda düşüncelerimizde, varlığınla yüreğimizde, yolumuzu aydınlatan oldun.

        Bizler, her hareketimizde senle nefes aldık, kaderimize senle ilerledik. Sadece büyük bir lider geleceği minik kalplere emanet ederdi. Ödenemeyecek borçlar listesi 1 numara: Mustafa Kemal Atatürk... Minnettarız. Bu ulusa özgürlüğü armağan eden yüce insan, saygıyla eğiliyorum.

        8

        TÜLİN ŞAHİN

        İlk 23 Nisan'ı...

        9

        BERGÜZAR KOREL

        Hepimiz coşkuyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını balkonlarımızdan kutluyoruz. Yavrularımıza bu coşkuyu yaşatmak bizim görevimiz.

        Biz 23 Nisan akşamı saat 20:00 de bayraklarımızla balkonlarımızda olacağız. Hepimiz evde ama birlikte bayramımızı kutluyoruz.

        10

        SILA

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızın 100. senesi kutlu ve mutlu olsun. Bu vesileyle Mutlu'yla ilk ciddi (!) çekimimizi biricik Barış ağabeyimizin şarkısıyla gerçekleştirdik.

        Bize bu sihirli günü armağan eden Ata'mıza ömürlerce teşekkür! Gönül isterdi ki; bu kıymetli günü yan yana, kol kola, coşkuyla kutlayalım. Önümüzdeki sene acısını çıkartmak umuduyla. Her daim neşeyle dostlar, her daim can cana. Bayramımız kutlu olsun...

        11

        SEDA BAKAN

        Bayrağımızı ütülemeden asmayız. 23 Nisan kutlu olsun!

        12

        TÜRKAN ŞORAY

        Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e minnetlerimle... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. 100. yılını kutladığımız bu bayramımız 23 Nisan 1920 Türk devletinin temelinin atıldığı, Atatürk'ün başkanlığında Türkiye büyük millet Meclisinin açıldığı gündür.

        Yani "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" demektir. Ülke işgal altındayken bağımsızlığımızın ilan edildiği ve ülkemiz için çok önemli olan bu günü ulu önder Atatürk çocuklara armağan etmiştir ve ülkemizi onlara emanet etmiştir.

        Çocuklarımız Atatürk'ün ışığında ülkemize faydalı bireyler oldular ve bundan sonra da olacaklar. Ülkemizin yarınlarının umudu olmaya devam edecekler... Çocuklarımız... Siz bizim her şeyimizsiniz. Tüm çocukların mutlu olduğu nice 23 Nisan'lara...

        13

        CAN YILMAZ

        Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 100. yıl dönümünde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.

        14

        GÜLENAY KALKAN

        23 Nisan kutlu olsun, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 100. yılı kutlu olsun. Teşekkürler Ata'm...

        15

        AHMET KURAL

        Hepimizin bayramı kutlu olsun çocuklar.

        16

        ŞEBNEM FERAH

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun. İçimizdeki çocuklar da hep umutlu...

        17

        YAĞMUR ÜNAL

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Özgürlüğü çocuklara armağan eden en içten duyguya saygı... Atatürk... Teşekkürler. Sen hep bizimlesin.

        18

        OKTAY KAYNARCA

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun.

        19

        ASLIHAN GÜRBÜZ

        Ne büyük gurur, çocuklara hediye edilen ilk ve tek bayramın bizim olması... Kutlu olsun...

        20

        SELEN GÖRGÜZEL ALKAN

        Milletimizin bağımsızlığının sarsılmaz ifadesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımızın 100.yılı kutlu olsun... Ne mutlu Türk’üm diyene.

        21

        PINAR ALTUĞ ATACAN

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

        25

        NURDAN BÜYÜKAK

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

        26

        HACI SABANCI

        Ulusal Egemenlik bayramımız kutlu olsun. Karanlıktan aydınlığa kavuştuğumuz gün olan 23 Nisan, Türk milletine kutlu olsun. Halkımıza egemenliğini armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve özlemle anıyoruz.

        27

        CEM ÖZER

        Bir zamanlar biz de çocuktuk... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

        28

        FADİK SEVİN ATASOY

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

        29

        DİDEM UZEL

        Hayatımın hiçbir anında bu kadar çocuk olmak istememiştim... Saf sevgi ve karşılıksız .... Atatürk de biliyordu zaten "Dünyayı sevgi kurtaracaktı" ve saf yüreklere hediye etti bu günü; adına da "Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" dedi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk bayramımız kutlu olsun.

        30

        SİBEL CAN

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılı kutlu olsun.Nice 100 yıllara...

        31

        AYDAN ŞENER

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımız kutlu olsun.

        32

        CELİL NALÇAKAN

        Bayramımız kutlu olsun.

        33

        BENNU YILDIRIMLAR

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. 5. sınıftayım bu fotoğrafta... Arkadaşlarım Didem, Kaan ve Işık fotoğrafta seçilenler... Hala görüşmeye devam bizde... Güzelliklerimiz olan anılarımız. Hiç bitmeyen coşkularımız gibi!

        34

        TOLGAHAN SAYIŞMAN

        Başta bütün minik kalplerimizin, güzel evlatlarımızın ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (Efehan’ın 1.) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlu olsun.

        "Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız" Mustafa Kemal Atatürk...

        35

        İREM DERİCİ

        Senin de 23 Nisan’ın kutlu olsun hicran bakışlı yavrum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ