Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin TATİLDE DE SPOR! Volkan Demirel-Zeynep Sever Demirel çifti, Bodrum'da! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Eski kaleci Volkan Demirel, eşi Zeynep Sever Demirel ve kızları ile birlikte tatil yapmak için Bodrum'u tercih etti.

        2

        TATİLDE DE SPOR!

        Liglerin ara vermesiyle sezonu açan Demirel çifti, tatilde de spor tutkularından vazgeçmedi. Egzersizlerini sürdürmeyi ihmal etmeyen ve kendilerini sağlıklı yaşama adayan ikili, sabah saatlerinde acroyoga yaptı. Sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Zeynep Sever Demirel de o anları Instagram hesabından paylaştı.

        3

        Formlarını korumaya dikkat eden Volkan Demirel ve eşi Zeynep Sever Demirel, ardından plaja indi.

        4

        Kendisini serin sulara bırakan Volkan Demirel, gün boyu güneşin tadını çıkardı.

        5

        KIZLARIYLA VAKİT GEÇİRDİ

        2009'da Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen Zeynep Sever Demirel ise denize girmemeyi tercih etti. Bir süre güneşlenen 31 yaşındaki Demirel'in daha sonra kızları Yade ve Yeda ile birlikte vakit geçirdiği görüldü.

        6

        TANIŞMA HİKAYELERİNİ ANLATMIŞTI

        Öte yandan çift, 2010 yılında nikah masasına oturmuştu. İki çocuk annesi olan ve geçtiğimiz aylarda eşi ile nasıl tanıştığı anlatan Zeynep Sever Demirel, şu ifadeleri kullanmıştı:

        2009 yılında Belçika Güzeli seçildim. Ardından Kainat ve Dünya Güzellik yarışmalarına katıldım. Aslında Türkiye doğumluyum. Bu yüzden Türkçem daha iyi. 12 yaşımda ailem ile birlikte Belçika’ya taşındık. Evlenene kadar da Belçika’da kaldık. Belçika vatandaşlığımız var, ailem orada yaşıyor.

        7

        "TESADÜF ESERİ"

        Türkiye’ye gelme olayım tam bir romantizm. Evlendim ve Türkiye’ye taşındım. Benim ablam Türkiye’de yaşıyor, biz de yaz ayları tatile Türkiye’ye geliyoruz. Lise öğrencisiyim o zamanlar... İstanbul’a geldiğim bir yaz arkadaşımızın doğum günü vardı. Tesadüf eseri Volkan da aynı mekanda ve çocuğu tanıyor.

        8

        "VOLKAN BANA KENDİNİ KANITLADI"

        Beni gördü, telefon numaramı istedi. Tabi 'Futbolcu' denince, orada geri adım attım. Ben Volkan’ı tanıyordum. Bildiğim bir isimdi, o yüzden istemedim. O zamanlar Facebook popülerdi. Oradan ekledi, MSN’den ekledi.

        Ben hala direniyorum falan… Taktik-maktik yok, futbolcu olması gerçekten korkutuyor çünkü… Biraz zaman geçti, konuşmaya başladık. Ben bir sene sonra Türkiye’ye geldim, görüştük. Volkan kendini bana kanıtladı. Bu şekilde başladı ilişkimiz. Şimdi 10 yılı geride bıraktık.

        9