Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (14 Aralık 2016)

        Bugün sabaha karşı saat 03.05’te İkizler burcunda oluşan dolunay, iletişime dayalı konularda bizi hassas kılabilir. Bu dolunay Türkiye haritasının kadersel alanına düştüğü için gizli düşmanlara karşı dikkatli olmalıyız. Maddi konulara ve halkımızın güvenliğine ekstradan dikkat etmeliyiz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dolunay iletişimsel konularda bazı hassaslıkları karşınıza getirebilir. Akrabalarınızla olan bağlantılarınıza dikkat edin. Onların hayatındaki hassas oluşumlara şahit olabilirsiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önümüzdeki 15 gün yaptığınız işlerin parasal karşılığını göreceğiniz bir dönem olacak. Elinize bir miktar para geçebilir. Karşınıza gelen fırsatlar size kendinizi çok iyi hissettirecek

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınıza fazlasıyla odaklandığınız bir dönemdesiniz. Kendi isteklerinizi uygulama arzusunda olabilirsiniz. Bu durum partnerinizle aranızda sürtüşmelere sebep olabilir.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dolunay, kadersel alanınızda gerçekleşecek. Bir olayın içyüzü ortaya çıkabilir. Sağlığınıza özen gösterin. Yavaşlamanız gerekiyorsa yavaşlayın ve olayları akışına bırakın.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızın hayatındaki oluşumlara şahit olabilirsiniz. İlişkilerinizde duygusal sıkışmalar ortaya çıkabilir. Sosyal çevrenizi ve özel hayatınızı çok iyi organize etmelisiniz

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dolunay, kariyer alanlarınızı etkileyecek. Kariyeriniz ve aileniz arasındaki dengeyi iyi korumalısınız. Eşinizin ailesi ve kendi aileniz arasında birtakım gergin durumlar ortaya çıkabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dolunay, seyahat ve eğitim konularını hızlandıracak. İletişimle ilgili işlerinizin karşılığını alacaksınız. Önemli bir iş seyahati gündeme gelebilir. Hızlanan bir işin detaylarıyla uğraşabilirsiniz

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gözden kaçırdığınız bir borç ortaya çıkabilir. Elde ettiğiniz maddi getirileri çeşitli yatırım araçlarına dönüştürmek isteyebilirsiniz. Vergi konularına çok dikkat etmeniz gerekiyor.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda önemli kararlarınızı devreye sokacaksınız. Hassas birkaç gün geçirebilirsiniz. Kendinize fazlasıyla odaklısınız. Bu durum özel hayatınızı ihmal etmenize yol açmamalı.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dolunay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda önemli konu ve olayları karşınıza getirebilir. Ufak tefek hassaslıklarla karşılaşabilirsiniz. İşinize daha fazla önem vermelisiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınız hareketleniyor. Sevdiklerinize daha fazla önem vereceksiniz. Sosyal çevrenizi geri plana alarak aşk hayatınıza kanalize olmalı ve kendinize özen göstermelisiniz

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İlginizi yuvanıza kaydıracaksınız. İş sorumluluklarınız ağır bassa da daha fazla aile hayatınızda kendinizi göstermek önem kazanacak. Duygusal konular karşınıza gelebilir.

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ