Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (04 Şubat 2017)

        Bugün Ay, Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroit bezlerimiz uyarılıyor. Boğa burcu astrolojide boyun, boğaz, ses telleri, damak (tat alma) ve bademcikleri temsil eder. Bu yüzden sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgıbezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Ailemizle vakit geçirmek, ikili ilişkilerimizde bizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak ve hobilerimizle ilgilenmek için bugünü kullanabiliriz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Başkalarının isteklerini karşılamakta zorlanabilirsiniz. Sahip olduklarınız bugün sizin için çok önemli olacak. Göz önünde olacağınız ortamlarda kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gitmeniz gereken yönü belirleyip kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Duygularınızın tahlilini başka bir güne bırakın. Kendi istekleriniz ve toplumun beklentileri sizi strese sokabilir.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli işlerinizi halletmek yerine var olanları bitirmek daha iyi bir fikir olabilir. Vaktinizin çoğunu dış ortamlarda geçireceksiniz. Parasal konuları toparlamak için uygun bir gündesiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Birkaç gündür hissettiğiniz iyimserlik bugün pek çalışmayacak. Sevdiğiniz insanlardan gelecek desteğe sırtınızı dönmeyin. Sosyal çevrenizde yaşananları gözden geçirmelisiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Herkesi mutlu etmeye çalışmak sizi zorlayabilir. Kendi isteklerinize yoğunlaşmanız ve iş alanlarınızda güven tazelemeniz gerekiyor. Kendinizi göstermek istiyorsunuz.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Enerjinizi sadece sağlam konulara değil soyut alanlara da yöneltmelisiniz. Bugün, kalabalık yerler fazlasıyla ilginizi çekebilir. Uzaktaki sevdiklerinizden önemli haberler alabilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güne adapte olmakta zorlanabilirsiniz çünkü fazla hareket etmektense sakin bir gün geçirmek arzusunda olacaksınız. Bugün duygularınız ve mantığınız arasında kalabilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Koyduğunuz kurallar bazen çevrenize sert gelebilir. Arada sırada bu kuralların bırakılması iyi olabilir. İkilemlerinizi azaltmanız gerekiyor. Özel hayatınıza daha fazla özen göstermelisiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızda isteksiz davranışlar sergileyebilirsiniz. İşiniz olsun istiyor, olunca da başka şeylere zaman ayıramadığınızdan yakınıyorsunuz. Parasal alanda yardımlarınız olacak.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Para konularında bir yerlerden alacağınız varsa sakin adımlar atmalı ve gün içinde harcamalarınızı kontrol etmelisiniz. Bugün, sevdiğiniz kişiyle eğlenceli planlar yapabilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeni işlerinize kanalize olmanız gerekirken evde vakit geçirmek istemeniz sizi zorlayabilir. Kendi isteklerinizi de ailenizin seçimlerini de gözünüzde fazla büyütmeyin.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hareketli olmanız gereken konularda istediğiniz performansı sergileyemeyebilirsiniz. Yakın çevrenizle yapılacak planları iyi organize edin. Sosyal ortamlarda keyifli olacaksınız.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ