Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (08 Mart 2017)

        Bugün gökyüzünde oluşan Merkür-Plüton olumlu açısıyla derin ve araştırma isteyen her tür iş ve konu için olumlu etkiler altında olacağız. Olayları çözümlemek ve derin konularla uğraşmak hoşumuza gidebilir. Konuşmalarımızda güçlü yanlarımızla konsantrasyonumuzu yüksek tutabiliriz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızda patronlarınızdan göreceğiniz destek kafanızdaki planların hızlanmasına neden olacak. Enerjiniz tam olabilir ama fikirlerinizi hayata geçirmek için doğru bir zaman değil.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Grupsal işlerinizdeki düşünceleriniz geleceğinize etki eden işlerde devreye girebilir. Düşüncelerinizin insanları etkilediğini fark edecek, bu yönünüzü ön plana çıkaracaksınız.

        REKLAM

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi olarak kazandığınız müddetçe iş hayatınızda yeni işlerin sorumluluğu altına girmekten korkmayacaksınız. İş alanlarınızda giriştiğiniz işlerinizin karşılığını alacaksınız.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa yapılacak işlerde partnerinizin gücünü üzerinizde hissedeceksiniz. Ayrıca ortaklaşa işlerinizde beraber iş yaptığınız insanlardan yardım ve destek sağlayacaksınız.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ev ve aile hayatınıza dayalı sorumluluklarınız için parasal konularda güzel destekler sağlayacaksınız. İş alanlarınızda da kaynaklarınızı geliştirmek için güzel bir gün olabilir.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanla gelecek planlarınızda hayat sizi destekliyor. Beraber gezmek hoşunuza gidebilir. Yapılacak her tür ortak işte kalıcı ve sağlam adımlar atabilirsiniz.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Karşınıza çıkacak olan fırsatları daha iyi bir şekilde değerlendirebilecek ve kendinizi bir üst seviyeye taşıyacaksınız. Biraz sağlığınıza çekidüzen verin ve kendinize yatırım yapın.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sanatsal işlerinizde hareketlenmeler devrede. Aşk hayatınızda önemli etkileşimler altında olacaksınız. Yakın çevrenizden alacağınız destekler iş alanlarınızda işinize yarayabilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınıza yönelik adımlarınızda kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Maddi konularda destekleneceksiniz. Bugün, yakın çevrenizdeki insanlardan güzel haberler alabilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi kazançlarınız ve işlerinizin karşılığını görmek bu aralar yüzünüzü güldürebilir. Geleceğinize yönelik önemli işlerinizde yakın çevrenizdeki insanlar sizi destekleyecek.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Girişimlerinizi gözden geçirip hatalarınızı fark edin. İş hayatınızda görünmeyen güçlerin desteğini hissedecek ve parasal konularda olumlu etkiler altında olacaksınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, sosyal çevrenizdeki güçlü insanlar fikirlerinize fazlasıyla önem verecek. İş yaptığınız insanların hayatınızla ilgili konularda sizi desteklediğine şahit olacaksınız.

        HANDE KAZANOVA / HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ