Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (16 Mart 2017)

        Bugün ve yarın, Ay, Akrep burcunda dolaşıyor. İkili ilişkilerde tutku ve cinsellik ön plana çıkabilir. Duygularımız yoğun, hislerimiz güçlü olabilir. Yanlış anlama ve abartmaya meyilli olabiliriz. Sabit ve inatçı fikirler gerginlik yaratabilir. Sezgilerimiz kuvvetli olur. Duygusal zekâmız çok keskin olacağından, olayların gidişatını çok önceden hissedebiliriz. Rüyalarımız yönlendirici olabilir.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortağınızın maddi durumuyla ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Parasal konularda sevdiklerinize yardımda bulunabilirsiniz. Hayata karşı güzel adımlar atmanız mümkün.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Sevdiğiniz insanın beklentilerine önem vermeye çalışacaksınız. Enerjinizi düşük hissettiğinizden başkası için uğraşmak sizi zorlayabilir. Partner ihtiyacınız bu birkaç gün artacak.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sağlıkla ilgili konuları çok takıyorsunuz. Bu dönemde soğuk tavrınızla sevenlerinizi şaşırtmayı becereceksiniz. En azından iş hayatınızda tatmininiz yüksek olacak.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınız oldukça hareketleniyor. İş hayatınızdaki yoğunluk istediklerinizi yapmanıza engel olabilir. Hırsınıza sahip çıkmalı, olayları birkaç yönden değerlendirmelisiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ev ve aile konuları önemini artırırken, özgürlüğünüz sizin için değerli. Her anlamda kafanıza estiği gibi davranmak isteyebilirsiniz ama iş yoğunluğunuz buna elvermeyebilir.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızdaki değişimleri hayretle karşılıyorsunuz. Bir yandan değişim isteğiyle kıvranırken, diğer yandan sahip olduklarınızı kaybetme korkusu sizi bir parça frenleyebilir.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Paranızı biriktirmek ihtiyacındasınız ama bazı masraflar izin vermeyebilir. Para durumunuzu düzeltecek güzel gelişmeler yaşamaya hazır olun. Bu sizi çevrenize karşı güçlü kılabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda tatminkâr bir gün geçireceksiniz. Yaratıcılıkla ilgili çalışanlar olumlu etki altında olacak. Keyifli ortamlara akmak isterken, iş yoğunluğunuz fırsat vermeyebilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Duygularınızı geri planda tutmak ve kendinizle baş başa kalmak ön plana çıkacak. Eğlenceli ve aktif ortamlarda bulunsanız bile, çok fazla paylaşım içine giremeyebilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Her ne kadar eğlenceli ortamlarda bulunsanız da tam anlamıyla içinizi huzursuz eden şeylere karşı koyamıyorsunuz.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kalabalık ortamlarda gözler üzerinizde. Çalışıyorsanız aktif bir gün olabilir. Maddi kazançlarınızı artıracak çalışmalar içine girebilirsiniz. Olayları didiklemeye yatkın olacaksınız.

        BALIKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayattan alacağınız keyif bugün yüksek. İstediklerinizin beklentilerinizle örtüşmesi tatmininizi artırabilir. Beyinsel faaliyetleri artıracak etkinliklerde bulunabilirsiniz.

        HANDE KAZANOVA / HABERTÜRK MAGAZİN

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ