Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (05 Haziran 2017)

        HAFTAYA BAKIŞ

        Haftaya ikili ilişkiler ön planda olarak başlıyoruz. Yarın Venüs, Boğa burcuna geçecek. İlişkilerimizde istikrarlı yönler ortaya çıkabilir. Çarşamba günü Merkür, İkizler burcuna geçiyor. İletişimimiz hızlanabilir. Cuma günü oluşacak dolunay, akademik konularda ve ticari hayatımızda önemli sonuçları karşımıza getirebilir.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, yakın çevrenize karşı konuşmalarınız hızlanabilir. Sevdiklerinizle paylaşımınızı artırabilirsiniz. Özel hayatınıza daha fazla zaman ayırmalısınız.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanın isteklerine göre kararlar alabilirsiniz. Maddi konularda konuşmalarınızı artıracaksınız. Önemli parasal anlaşmalar olacak.

        REKLAM

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınıza dair konuşmalarınızda hızlanmalar yaşanabilir. Çocuklarınızla veya aşkla ilgili konular öğleden sonra yerini iş ve sağlık alanlarınıza bırakacak.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ev ve aile hayatınıza odaklı başlayan gününüz, öğleden sonra yerini daha eğlenceli konulara bırakabilir. Çocuğunuzla ilgili ayrıntılara odaklanabilirsiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınıza karşı anlayışlı olabilirsiniz. Öğleden sonra ilgi alanınız ailevi konulara kayacak. İşlerinizi tamamlayıp kabuğunuza çekileceksiniz.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda öğlen saatlerine kadar önemli kararlardan kaçının. Tamamlamanız gereken işleri bitirin. Yakın çevrenizle paylaşımlarınız artacak.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Bugün, eskiden tanıdığınız insanların karşınıza getireceği tekliflerin üzerine eğilebilirsiniz. Dış ortamlarınızda kendinizi çok iyi ifade edebilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa para konularında olumlu etkiler altında olacaksınız. Önemli kararlarınızı öğleden sonra alın. Kişisel istek ve beklentileriniz artmaya başlayacak.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Öğlene kadar sosyal çevre konularınız öne çıkacak. Grupsal işlerinizle uğraşabilirsiniz. Öğleden sonra kendinizi durgun ve isteksiz hissedebilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Beraber çalıştığınız insanlarla iyi anlaşacaksınız. İş alanlarınız yerini sosyal çevrenize bırakacak. Arkadaşlarınızla paylaşımlarınızı artıracaksınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk mevzuları önem kazanacak. Çocuklarla olan ilişkileriniz devrede olabilir. Öğleden sonra göz önünde olacaksınız. Gün boyunca çok çalışacaksınız.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailenizle olan konuşmalarınızda keyfiniz yüksek olabilir. Ortaklaşa para konuları sizi zorlayacak. Öğleden sonra daha rahat etkiler altında olacaksınız.

        BUGÜN DOĞANLAR

        Bugün doğduysanız zeki, tatlı, içe dönük, düşünceli bir insansınız. Başkalarına yardım etmek sizin için çok önemli. O yüzden tüm insanlara ve ihtiyacı olanlara yardım etmek niyetindesiniz. Bu durum etrafınızda çok arkadaş olmasına neden oluyor. Bu sene hayatınızda önemli açılımlar gerçekleşebilir.

        Hande Kazanova / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ