Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Şeytani planla gelen cinayet

        İstanbul'da bir kadın, "Rahat yaşayalım" diyerek 18 yaşındaki sevgilisine 5 yıllık kocasını öldürttü. Kadın cinayet için sevgilisini eve cep mesajı atarak çağırdı.

        İstanbul Maltepe'de 1 Ocak günü öldürülen Ali Ovacıklı'nın katil zanlıları yakalandı. İddiaya göre cinayet şöyle gelişti: İki çocuk annesi 28 yaşındaki Cennet Ovacıklı, 18 yaşındaki sevgilisi H.K.'ye "Kocamı öldür. Rahat yaşayalım" dedi.

        AÇIK KAPIYLA ÖLÜM TUZAĞI

        Sevgilisi korkunç teklifi kabul etti. Kocası ve çocuklarıyla komşuya giden genç kadın bir süre sonra kocasına "Kızın biberonu evde kalmış, git getir" dedi. Aynı anda da sevgilisi H.K.'ye mesaj çekti: "Kapıyı açık bıraktım, geliyor..."

        NICOLE KIDMAN'IN FİLMİ GİBİ

        Arkadaşı ile eve girip saklanan H.K. gelen kocayı bıçakladı. Elinden yaralanan H.K. taksiyle kaçtı. Polis taksideki kan izi, taksicinin verdiği eşkal ve cep mesajından H.K.'yi buldu. Cinayet Nicole Kidman'ın To Die For (Sonsuz İhtiras) filmini anımsattı.

        KOCASI 15 YAŞ BÜYÜK

        İki kızları olan Cennet ve Ali Ovacıklı çiftinin arasında 15 yaş vardı. Genç kadın Ali Ovacıklı'nın üçüncü eşiydi. 18'lik sevgili H.K. otobüs firmasında host olarak çalışıyordu.

        Sevgilisiyle anlaşıp kocasını öldürttü

        Cennet Ovacıklı adlı kadın 5 yıllık kocasını, 18 yaşındaki sevgilisi H.K.'ye öldürttü. Katili cinayet günü cep telefonuna bırakılan mesaj ele verdi.

        İstanbul Maltepe Gülensu mahallesinde oturan 28 yaşındaki Cennet Ovacıklı, 43 yaşındaki eşi Ali Ovacıklı'nın erkek kardeşinin nişanlısının kardeşi olan H.K. aşk yaşamaya başladı. Biri 3.5, diğeri 1.5 yaşında iki kız annesi olan Cennet Ovacıklı, bir otobüs firmasında host olarak çalışan H.K.'ya "Birlikte yaşarız, rahat rahat birlikte oluruz" diyerek, eşini öldürmesini söyledi. H.K. da âşığının bu teklifine olumlu yanıt verdi. Bunun üzerine genç kadın, 5 yıllık eşinin sonunu getiren planını hazırladı.

        TAKSİYE KANI DAMLADI

        Rıdvan TEZEL-SABAH

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ