Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Üniversiteli genç maganda kurbanı!

        Eray EROLLU / AHT

        Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Muhasebe Bölümü 2. sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Emre Kılıç, kırmızı ışıkta geçen minibüs sürücüsünün kurbanı oldu. Kırmızı ışıkta geçen minibüs önce kamyonla çarpıştı, ardından karşı yönden gelen başka bir araca çarpıp takla attı. Minibüste bulunan Emre Kılıç hayatını kaybederken, 6 yolcu da yaralandı. Olaydan sonra kaçan sürücü polis tarafından yakalandı.

        Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Muhasebe Bölümü 2. sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Emre Kılıç'ı önceki akşam arkadaşlarıyla buluştu. Bir süre sonra ise arkadaşlarıyla evine dönmek için Pendik-Kadıköy hattındaki bir dolmuşa bindi. Ancak dolmuş sürücüsü Yusuf Sevindik, müşteri almak için hız yaptı ve Kumcular eski Ankara Caddesi'ndeki kırmızı ışıkta durmadı. Bu sırada Güngör Yılmaz 'ın kullandığı kamyon ile çarpıştı. Karşı yöne geçen minibüs bir başka araca da çarpıp takla attı. Kazada 3 yolcu yaralanırken Emre Kılıç hayatını kaybetti.

        Kılıç'ın ölüm haberini alan yakınları sinir krizleri geçirerek gözyaşlarına boğuldu. Gencin her fırsatta "Ben ölürsem mezar taşıma kısacık ömrü okumakla geçti. Hayatını yaşayamadı" diye yazdığı öğrenildi. Emre Kılıç'ın arkadaşları ise "Bindiğimiz minibüsün sürücüsü çok hızlıydı. Hatta adanı espiri olarak gaz kesmez takmıştık. Kartal eski Ankara Caddesi'ne geldiğimiz de kırmızı ışıkta geçtik ve kamyona çarptık. Biz Emre kadar şanssız değildik. O hayatını kaybetti biz ise hastanelik olduk. Emre ülkesini seven bir kişiydi. Herkesin karşılık beklemeden yardımına koşardı" dediler.

        Kazadan sonra kaçan minibüs sürücüsü Yusuf Sevindik polis ekipleri tarafından yakalandı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kaza yerindeki MOBESE kameralarını incelemeye alındı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ