Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam ‘Baronun galerisi’ devlete kalacak!

        Uyuşturucu baronu Nejat Daş’ın kardeşi 38 yaşındaki Vahdet Daş, İstanbul Narkotik Şube ekiplerinin 8 ay boyunca teknik ve fiziki takibine uğradı. Polisin aylar süren takibi, Antalya’dan narenciye yüklü TIR’ın İstanbul’a gelmesi ile operasyona dönüştü.

        Muharrem ÇAĞLAR / AHT

        Helikopter desteğiyle durdurulan TIR’da yapılan aramalarda 250 kilo eroin ele geçirildi. Aynı anda yapılan eşzamanlı baskınlarda, uyuşturucunun sahibi olduğu iddia edilen Vahdet Daş, boşandığı eşi ve erkek kardeşi Servet Daş’ın da aralarında bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı. Takip sırasında Vahdet Daş’ın en çok dikkat çeken tarafı ise lüks yaşantısı ve sahip olduğu 15 otomobili oldu.

        Polisin tespitlerine göre, 1 milyon 500 bin lira nakit para ile yakalanan Vahdet Daş’ın, lüks yaşantısına karşın yasal bir işinin olmadığı iddia edildi. Başkalarının üzerine kayıtlı olan, ancak Vahdet Daş’ın kullandığı otomobillerin evrak üzerindeki sahiplerinin mal varlıkları araştırılıp “nereden buldun” diye sorulacak. Eğer lüks otomobil almaya uygun yasal gelir beyanı yapılamazsa otomobiller kamulaştırılarak devletin malı olacak.

        GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ