Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüyasında aldatın eşini bıçakladı

        İzmir'de, trafik takip işiyle uğraşan ağabeyinin yanında çalışan 19 yaşındaki Mehmet G., rüyasında kendisini aldatırken gördüğü eşi 18 yaşındaki Fatma G.'yi 15 yerinden bıçakla yaralayıp, kaçtı. Tedaviye alınan genç kadının hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

        Mehmet G., işlerini bitirdikten sonra dün saat 22.30 sıralarında evine döndü. Mehmet G., yaklaşık 1 yıl önce evlendiği ev kadını eşi Fatma G.'ye bir gece önce gördüğü rüyayı anlattı. Mehmet G., eşi Fatma G.'ye rüyasında, kendisini aynı mahallede oturan bir kişiyle aldattığını söylemesi üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışma sonucu sinirlerine hakim olamayan Mehmet G., mutfaktan aldığı bıçakla eşi Fatma G.'yi vücudunun 15 yerinden bıçakla yaraladı. Mehmet G., kanlar içinde yere düşen eşini evde bırakıp, kaçtı. Fatma G.'nin yardım çağrılarını duyan komşuları eve geldiğinde genç kadını yerde kanlar içinde buldu. Bunun üzerine durum, polis ve sağlık ekiplerine bildirildi.

        HAYATİ TEHLİKESİ VAR

        İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri, yaralı Fatma G.'yi ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Fatma G., İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Fatma G.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Evde incelemelerde bulunan polis ekipleri kaçan Mehmet G.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

        Fatma G.'nin polisteki ilk ifadesinde, eşinin gördüğü rüya üzerine girdiği kıskançlık krizi sonucu kendisini bıçakla yaraladığını söylediği öğrenildi.

        Çiftin mutlu bir evliliğinin bulunduğunu belirtilen yakınları da "Daha önce kavga bile ettiklerine şahit olmamıştık. Bir anlam veremedik" dedi.

        Olayla ilgili soruşturmanın da sürdüğü bildirildi.

        BOŞANDIĞI EŞİNİ POMPALI TÜFEKLE ÖLDÜRDÜ

        ORDU'nun Fatsa İlçesi'nde boşandığı 48 yaşındaki Esme Türk'ü pazar yerinde pompalı tüfekle vurarak öldüren 57 yaşındaki Veysel Alımlı tutuklandı. Alımlı ifadesinde, "Barışmak istedim. Kabul etmedi. Başka biriyle birlikte olduğunu duyunca da sinirlendim" dedi. Olayda yaralanan 40 yaşındaki Meliha Şahin'in ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

        Dün Ordu'nun Fatsa İlçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki pazar yerinde meydana gelen olayda Veysel Alımlı, boşandığı eşi 4 çocuk annesi Esme Türk ile tekrar barışmak istedi. Ancak kadının olumsuz yanıt vermesi üzerine, yanında naylon poşete sardığı pompalı tüfekle sokak ortasında ateş ederek Esme Türk'ü öldürdü. Yanında bulunan kardeşinin eski eşi Meliha Şahin'i de yaraladı.

        Saldırının ardından polis tarafından gözaltına alınan Veysel Alımlı, bugün adliyeye sevk edildi. İfadesinde eşinden 3 yıl önce boşandığını belirten Alımlı, "Son günlerde hakkında başka biriyle birlikte olduğunu duydum. Bunu konuşmak için yanına gittim ve tekrar barışmak, birlikte olmak istediğimi söyledim. Ancak kabul etmedi. Takip ettim. Pazar yerinde yanımda getirdiğim pompalı tüfekle ateş ettim" dedi.

        Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Veysel Alımlı, ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda yaralanan zanlının kardeşinin eski eşi Meliha Şahin'in ise Fatsa Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

        BOŞANMAK İSTEYEN KADIN ADLİYE ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ

        Silivri'de bir kadın, boşanma duruşmalarının görüleceği adliyeye giderken kocası tarafından öldürüldü. Adliyeye 150 metre kala karısını öldüren koca, kısa sürede polis tarafından yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre, iki çocuk annesi Demet Filcan (30) bir süredir ayrı olduğu kocasıyla boşanma duruşmaları için saat 10.00 sıralarında evinden çıktı. Silivri Adliyesi'ne yürümeye başlayan Filcan'ın yolu boşanma kararı aldığı kocası İzzet Filcan tarafından kesildi. Çocukların velayeti konusunda daha önce de aralarında tartışma çıktığı öğrenilen karı koca tartışmaya başladı.

        Tartışma sonucunda yanında taşıdığı bıçağı çıkaran İzzet Filcan, karısını sokak ortasında beş yerinden bıçaklayarak kaçtı. Kanlar içerisinde kalan talihsiz kadına vatandaşlar ve olay yerine gelen ambulans ekipleri müdahale etti. Özel bir hastaneye kaldırılan Filcan'ın duran kalbi doktorların çabasıyla çalıştırıldı. Akciğer ve kalbinden yaralar alan Demet Filcan doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

        Talihsiz kadının hastaneye getirildiğinde kalbinin atmadığını söyleyen Opr. Dr. Serkan Fatih İpek ‘Hasta bize getirildiğinde nabzı yoktu. Kalbini çalıştırarak ameliyata aldık ancak kurtaramadık' şeklinde konuştu. Cinayetin işlendiği sırada evinde kahvaltı yaptığını söyleyen Semra Yünlü ise kadın cinayetlerine isyan ederek ‘Gürültüyü duyarak camı açtım. Tam o sırada kadın bıçaklanarak yere düştü. Kanlar içerisinde yerde yatıyordu. Sadece 'yetişin' diyebildiğini duydum. Kocası ise koşarak uzaklaştı. Biz kadınlar kime sığınacağız? Artık bu kadın cinayetlerine bir çare bulunmalı' dedi.

        Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alınan İzzet Filcan işlemlerinin tamamlanmasının ardından boşanma davasının görüleceği Silivri Adliyesi'ne cinayet zanlısı olarak getirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        AJANSLAR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ