Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler SON DAKİKA | Sigara fiyatlarına yeni zam! 3 Temmuz 2022 Pazar sigara zammı sonrası güncel sigara fiyatları listesi! En düşük sigara fiyatı ücreti ne kadar, kaç liraya yükseldi? - Merak Edilenler Haberleri
        1

        Sigara fiyatları dün açıklanan sigara zammının ardından değişti. 2022 yılı içerisinde toplamda 8 TL'lik artış yaşayan sigara fiyatları bir kez daha zamlandı. Tekel Bayileri Platformu (TBP) Başkanı Özgür Aybaş, JTİ grubuna zam geldiğini bildirdi. Peki sigara fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte 3 Temmuz sigara fiyatları güncel listesi...

        2

        SİGARAYA ZAM GELDİ Mİ? 3 TEMMUZ 2022

        Tekel Bayileri Platformu (TBP) Başkanı Özgür Aybaş, bir sigara grubuna daha zam geldiğini bildirdi. Aybaş’ın aktardığına göre Japan Tobacco International (JTI) grubu sigaralara 2 lira zam geldi.

        3

        DİĞER MARKALARA DA ZAM GELECEK Mİ?

        JTI grubu marka sigaralara gelen zammın ardından diğer markalara da zam gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

        Diğer sigara markalarının zam yapıp yapmayacağı henüz bilinmiyor. Diğer markalara da zam geldiği takdirde haberimizde güncellencektir.

        4

        SİGARAYA 9 TL ZAM MI GELECEK?

        Sosyal medyada sigaraya 9 TL zam geleceği konuşuluyor. Philip Morris, BAT, Turk TAB ve JTI firmalarından konuya ilişkin bir açıklama yapmaları bekleniyor. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

        5

        3 TEMMUZ 2022 EN UCUZ VE EN PAHALI SİGARA FİYATLARI GÜNCEL LİSTESİ

        Sigara zammının ardından Japan Tobacco International (JTI) grubunda en düşük sigara fiyatı 27,5 TL olurken en yüksek sigara fiyatı 30 TL'yi gördü.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ