Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurban Bayramı dolayısıyla Buharkent Belediyesi sosyal tesislerinde kısa süreli düzenlemeye gidilirken, yüzme havuzu ve bazı işletmeler arefe günü öğleden sonra kapatılacak.

        Buharkent Belediyesi tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla sosyal tesis işletmelerinde geçici düzenlemeye gidildi. Buharkent Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisler başta olmak üzere Gelenbe Mesire Alanı, Sanayi Kafe ve 15 Temmuz Millet Bahçesi Kafeterya işletmeleri, 26 Mayıs 2026 Salı günü (arefe günü) öğleden sonra hizmete ara verecek. Söz konusu tesislerin 29 Mayıs 2026 Cuma günü yeniden vatandaşların hizmetine açılacağı bildirildi. Belediye, tüm hemşehrilerine huzurlu, sağlıklı ve bereketli bayramlar diledi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler