Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA'nın Mustafakemalpaşa ilçesindeki ilkokulda, 1 Mayıs tatilinde açık kalan pencereden sınıfa giren kumru, akıllı tahtanın üzerine yuva yaptı. Öğrencilerin 'Çilli' adını verdiği kumrunun 2 yavrusu yumurtadan çıkarken; sınıfın 'kanatlı' misafirleri çocukların ilgi odağı oldu.

        Mustafakemalpaşa ilçesinde bulunan Cahit Zarifoğlu İlkokulu 2/F sınıfının penceresi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle uygulanan resmi tatile, hafta sonu tatili de eklenince 3 gün boyunca açık unutuldu. Pencereden sınıfa giren kumru, akıllı tahtanın üzerine yuva yapıp, yumurtladı. Tatilin ardından sınıflarına dönen öğrenciler, gördükleri manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Yumurtalarını korumak için kuluçkaya yatan kumruya, öğrenciler 'Çilli’ adını verdi. 4 gün önce iki yavrunun yumurtadan çıkmasıyla, öğrencilerin kumru ailesine ilgisi daha da arttı. Derslerini, 'kanatlı’ misafirleriyle birlikte işleyen öğrencilerin en büyük endişesi ise yavruların büyüyünce anneleriyle birlikte sınıftan uçacak olması.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler