Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kemah Kaymakamlığı koordinesinde yürütülen Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) programı kapsamında düzenlenen etkinliklere Kaymakam Resul Tutay katıldı.
        İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliğinde Gülabibey Camii’nde gerçekleştirilen programda öğrencilerle bir araya gelen Tutay, çevre bilinci ile milli ve manevi değerlerin önemine vurgu yaptı.
        Etkinlikler kapsamında yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Tutay, programın öğrencilerin kişisel gelişimine katkı sunduğunu belirterek emeği geçen kurumlara teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler