Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir'de parkta bulunan bir çocuk, kendi yaşıtları tarafından akran zorbalığına maruz kalırken bu anlar ise aynı gruptan kimliği belirsiz biri tarafından kaydedilerek sosyal medyada yayınlandı.
        Olay, Odunpazarı ilçesi Göztepe Mahallesi Uğur Mumcu Parkı'nda önceki akşam 18.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, parkta bulunan bir çocuk, henüz bilinmeyen bir nedenle yaşıtları olan bir grup tarafından darp edilerek akran zorbalığına maruz kaldı. Zorbalığa maruz kalan çocuğun darp edildiği anlar ise gruptan kimliği bilinmeyen biri tarafından kayda alınarak çeşitli sosyal medya platformlarında yayınlandı.
        Öte yandan sürekli bir şekilde güvenlik kameraları tarafından izlenen parkta bu olaya hiçbir güvenlik görevlisinin müdahale etmediği belirlendi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler