Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'in Nizip ilçesinde tek katlı evin çökmesi sonucu yan binada mahsur kalan 2 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

        Pazarcami Mahallesi Çay Sokak'ta bir süredir kullanılmadığı öğrenilen müstakil ev, bölgede etkili olan sağanak nedeniyle çöktü.

        İhbar üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, polis, sağlık ve zabıta ekipleri sevk edildi. Sokağı araç ve yaya trafiğine kapatan ekipler güvenlik önlemi aldı.

        AFAD ekipleri, enkazda yaptığı arama tarama çalışması sonucunda ev ve çevresinde kimsenin bulunmadığını belirledi.

        Öte yandan, çöken yapıdan yayılan molozların bitişikteki evin girişini kapatması sonucu içeride mahsur kalan 2 kişi, itfaiye ekiplerince bulundukları yerden çıkarıldı.

        Belediye ekiplerinin enkaz kaldırma çalışmaları sürerken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler