Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        IDEASOFT, GDG DEVFEST'TE ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU

        DÜZCE (İHA) - Düzce Üniversitesi'nde Google Developer Grupları (GDG) tarafından gerçekleştirilen DevFest'teIdea Soft'u iş ortakları yöneticisi Eray Cemal Şentürk temsil etti.

        Düzce Üniversitesi konferans salonunda gerçekleştirilen festivalde konuşan IdeaSoft yöneticisi Eray Cemal Şentürk, Türkiye'de e-ticaret sektörü ve alışveriş alışkanlıkları ile ilgili sunum yapmasının ardından öğrencilerle bir araya geldi.

        Google Festivali'ne Şentürk'ün yanı sıra Indir.com kurucu ortağı Hasan Yaşar "Mobil Fırsatlar", Boğaziçi Üniversitesi'nden Güray Yıldırım "Nesnelerin İnterneti", Decimatech Yazılım Kurucu Ortağı Fatih Erdem "Devlet Destekli Girişimcilik Programları", Turkcell Ürün Yöneticisi Mehmet Aca ise "Geleceği Yazanlar" konularında katılımcıları bilgilendirdi.

        DÜ Araştırma Görevlisi Hüseyin Bodur önderliğinde her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen DevFest sponsorluğunu geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Serbay Interactive üstlendi.

        (Ay)

        11.12.2015 15:29:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler