Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da 21 Haziran Uluslarararası Yoga Günü kapsamında etkinlik yapılacak.

        Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü, Adana Büyükşehir Belediyesi, Herkes İçin Spor Federasyonu Adana Temsilciliği ve Yogaloft Adana'nın katkılarıyla Atatürk Parkı'nda yoga etkinliği gerçekleşecek. 21 Haziran saat 18.00'de gerçekleşecek etkinlik, ücretsiz olacak.

        Herkes İçin Spor Federasyonu Adana İl Temsilcisi Filiz Yaldız, 21 Haziran Uluslararası Yoga Günü'nün, Adana'da bu yıl ilk kez kutlanacağını kaydetti.

        Hindistan Başbakanı Narendra Modi'nin yaptığı talep doğrultusunda, 27 Aralık 2014 tarihinde Birleşmiş Milletler'in Türkiye'nin de içinde bulunduğu 177 ülkenin desteğiyle, 21 Haziran'ın Uluslararası Yoga Günü olarak her sene tüm dünyada kutlanmasını onayladığını ifade eden Yaldız, etkinliğin uzman sertifikalı ve deneyimli yoga eğitmenleri rehberliğinde gerçekleşeceğini kaydetti.

        Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Fahri Durukan da Adanalıların bedensel ve ruhsal sağlığına katkı koyacak faaliyetleri desteklemeye devam ettiklerini belirterek, katılacak Adanalılara şapka, tişört ve havlu dağıtacaklarını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler