Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü isimler şehitlerimizin acısını paylaştı: Yüce Türk milletinin başı sağ olsun - Magazin haberleri
        1

        TÜRKAN ŞORAY
        Vatan uğruna şehit düşen kahraman mehmetçiklerimiz bizi yine yasa boğdu. Onlar daima kalbimizde... Yakınlarına sabırlar diliyorum. Rabbimden dilerim bu son olsun.

        2

        HÜLYA KOÇYİĞİT
        Yüreğimiz yanmaya devam ediyor… Irak’ın kuzeyinde 9 kahraman askerimiz daha şehit oldu bugün. Hepsine Allahtan rahmet, ailelerine, sevenlerine sabır; yaralı askerlerimize acil şifa diliyorum. Başımız sağ olsun.

        3

        FİLİZ AKIN
        Şehit ailelerine sabır diliyoruz her defasında ama esas o evlatların evlerine düşüyor ateş, ilelebet yanıyor en yakınlarının yüreği... Gene bahar kokulu çocuklarımızı kaybettik maalesef.

        7

        NİLÜFER YUMLU
        9 evladımızı daha kaybettik. Başımız sağ olsun.

        8

        EROL EVGİN
        Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde hain terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerimize acil şifa diliyorum.

        9

        SİBEL CAN
        Kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yüce Türk milletinin başı sağ olsun.

        13

        METİN ŞENTÜRK
        Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde hain teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Rabb’im yaralı askerlerimize acil şifalar versin. Başımız sağ olsun.

        14

        ŞAHNAZ ÇAKIRALP
        Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Başımız sağ olsun.

        15

        İPEK AÇAR KÖMÜRCÜ
        Yüreğimize düşen ateşin tarifi yok. Kahraman şehitlerimizin ebedi yurtları cennet olsun. Ruhları şâd olsun. Ailelerine, milletimize sabırlar, yaralı Mehmetçiklerimize tez şifalar inşallah.

        22

        ÇAĞLA ŞIKEL
        Sabır diliyorum, çok üzgünüm...

        23

        VOLKAN KONAK
        Şehitlerimizin acısını en derinden yaşıyor, acılı ailelerine sabır diliyorum. Terörün her türlüsüne lanet olsun.

        24

        MEYRA ILICAK
        Yüreğimize düşen ateşin tarifi yok. kahraman şehitlerimizin ebedi yurları cennet olsun. Ruhları şâd olsun. Ailelrine, milletimize sabırlar, yaralı Mehmetçiklerimize tez şifalar inşallah.