Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem mehmet pişkin, pehmet pişkin intihar notu, mehmet pişkin kimdir, mehmet pişkin intihar etti

        IŞIL CİNMEN

        icinmen@haberturk.com

        HABERTURK.COM

        ODTÜ Makina mezunu 35 yaşındaki Mehmet Pişkin, bu sabaha karşı Facebook'ta "Mehmet Pişkin'in intihar notu" başlıklı 14 dakikalık bir video paylaştıktan sonra hayatına son verdi.

        İntihar sebebini ve duygularını anlatan ve bir parçayla son bulan video kısa zamanda sosyal medyada yayıldı ve tartışma yarattı.

        İnternet girişimleri üzerine çalışan ve bir yazılım şirketinde yönetici olan Pişkin, genç yaşına rağmen çok başarılıydı ve çevresinde çok sevilen bir isimdi.

        Pişkin'in intihar notunu yayınlamasından 15 dakika sonra arkadaşları Pişkin'in evine gitti.

        Ancak Pişkin o sırada kendini asmış ve hayatını kaybetmişti.

        Çevresinde son derece neşeli, entelektüel, hareketli ve girişimci bir insan olarak tanınan Pişkin, videosunda gömülmek istemediğini ve bedeninin kadavra olarak kullanılmasını istediğini belirtiyor.

        “Herhangi bir dini inancım yok. Gömülmek istemiyorum. Bir kadavra yapsınlar, bilimsel araştırmalara versinler bedenimi. Çocuklar iskeletimle oynasın. Olmadı balıklara atsınlar. Ama mezar istemiyorum. Hoşça kalın. Aşkla yaşayın. Çok güzel olsun hayatınız...”

        Pişkin, Ella Fitzgerald'dan Every Time We Say Goodbye çalarak sonlandırdığı videoyu şu cümlelerle yayınladı:

        "Merhabalar, bu sabah hayatıma son veriyorum. İntihar notu olarak dandik bir video bırakıyorum. Hayatıma güzellik ve ilham katan herkese teşekkür ederim. İyi bakın kendinize.

        Hi, i'm ending my life this morning. I recorded this lousy video as a suicide note. Thanks to all who brought joy and inspiration to my life. Take care.

        So long, and thanks for all the fish.

        Mehmet"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ