Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Nani Fenerbahçe'ye geliyor - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Fenerbahçe sonunda Nani’ye kavuşuyor... Sarı-Lacivertliler sezonun sona ermesiyle birlikte transfer atağına geçerken ilk olarak Simon Kjaer’e imza attırmıştı. Ardından Manchester United ile yollarını ayırma kararı alan Nani için girişimler başladı.

        Yapılan ilk görüşmelerin ardından Portekizli yıldızın menajerleri İstanbul’a gelirken prensipte anlaşma sağlanmıştı. Nani’nin menajeri Luca Bascherini ve ortağı Federico Pastorello, Sportif Direktör Guiliano Terraneo ile birlikte yaptıkları kıran kırana pazarlık sonucunda el sıkışarak ayrıldılar.

        Bunun ardından gözler bonservis bedeli için Manchester United ile yapılacak görüşmelere çevrildi. Bunun için de ilk etapta Nani’nin menajeri Luca Bascherini, Londra’ya giderek Fenerbahçe ile anlaştıklarını ve kendilerine kolaylık sağlanmasını Manchester United’ten istedi.

        İngiliz kulübü de bu gelişmeler sonrasında fazlaca bir zorluk çıkarmadı ve pazarlıklar başladı. Bunun sonucunda 5 milyon Pound’a anlaşmanın sağlandığı öğrenildi.

        Ortadaki tüm pürüzlerin kaldırılmasının ardından Nani’nin salı günü İstanbul’a geleceği belirtildi. Portekizli yıldız hem İstanbul’u ve tesisleri gezecek hem de kendisini Sarı- Lacivertli renklere bağlayan 3 yıllık sözleşmeye imza atacak.

        TEVEZ BEKLEMEDE

        Dünya çapında yıldız bir forveti renklerine katmak isteyen Fenerbahçe’nin ilk hedefi olan Carlos Tevez, Sarı- Lacivertliler’den gelen teklif sonrası büyük bir kararsızlık yaşadı. Her ne kadar kariyerine ülkesi Arjantin’de Boca Juniors forması altında devam etmek istese de F.Bahçe’nin ısrarı karşısında ikilem yaşayan Tevez, her iki kulüpten de düşünmek için süre istedi. Arjantinli yıldız; son kararını vermek için beklemeye çekilirken, Sarı-Lacivertliler’in ısrarı sürüyor...

        OLMAZSA LUİZ ADRİANO

        F.Bahçe’de Tevez transferinin olumsuz sonuçlanması durumunda B planı da hazır. Kanarya, uzun bir süredir peşinde olduğu Luiz Adriano’nun kulübü Shakhtar Donetsk’le olan sözleşmesi gelecek sezon bitiyor. Ukrayna ekibi Sambacı’dan para kazanmayı hedeflerken, F.Bahçe’den gelen teklif rotayı Türkiye’ye çeviriyor. Adriano ile de büyük oranda anlaşan Kanarya, Tevez’in durumuna göre kararını verecek.

        GENÇLİK ATEŞİ

        Transferde bir çok dünyaca ünlü yıldız ile görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe diğer yandan da genç yetenekleri kadrosuna dahil etmenin yollarını arıyor. Bunun için de Sarı-Lacivertliler bir çok ülkede bazı isimleri belirlemiş durumdalar.

        Sportif direktör Guiliano Terraneo, sürdürdüğü görüşmelerden teknik direktör Vitor Pereira’yı da bilgilendirerek transferlere son noktayı koymaya çalışıyor. Fenerbahçe’nin şu anda belirlediği ve kadrosuna dahil etmek istediği üç genç yetenek var.

        Danimarka’nın FC Kopenhag takımında forma giyen 22 yaşındaki forvet oyuncusu Youssef Toutout ve Brondby’de oynayan 21 yaşındaki stoper Rıza Durmusi şu an için Sarı-Lacivertliler’in gündeminde bulunuyor. Yapılan görüşmelerde olumlu sonuç alınması halinde iki genç yetenekle hemen sözleşme imzalanacak.

        JANUZAJ'A KİRALAMA TEKLİFİ

        Listedeki bir diğer genç isim ise Manchester United’ın kiralamayı düşündüğü Adnan Januzaj... 20 yaşındaki kanat oyuncusu için Sarı- Lacivertliler İngiliz kulübüne bir teklif önerdi. Fenerbahçe şimdi Manchester United ve oyuncudan gelecek cevabı bekliyor.

        GUARİN'DE ÖNEMLİ GELİŞME

        Fenerbahçe’nin transferini düşündüğü Guarin konusunda önemli bir gelişme yaşandı. İnter’in Guarin ile aynı mevkiye iki transfer birden yapması, “Guarin’i Fenerbahçe’ye satıyor” yorumlarına sebep oldu. Kondogbia ve Imbula’nın transferlerini bitirmek üzere olan İnter, Guarin’i satıp Financal Fair Play konusunda da sıkıntıya düşmek istemiyor.

        YILDIRIM'IN EMENİKE KARARI

        Emenike için son karar verildi... Başkan Aziz Yıldırım, yüksek maliyeti nedeniyle bugüne kadar Nijeryalı oyuncuyla hep destek verirken ucuza elden çıkartmak da istemedi. Fakat 10 milyon Euro’luk rakama hiç bir kulübün yanaşmaması ve Sportif Direktör Terraneo’nun da Emenike’yi istememesi üzerine başkan Yıldırım da pes etti. Bu gelişmeler sonrasında başkanın, “5-6 milyon Euro teklif gelirse verilsin” dedi.

        PETR CECH ARSENAL'DE

        Habertürk’ün gündeme getirdiği David Ospina’nın F.Bahçe’ye transfer olacağı yönündeki haberle ilgili dün önemli bir gelişme yaşandı. Eski Arsenalli Lauren, Cech’in Topçular’la anlaştığını açıkladı. Luaren transferin bittiğini müjdelerken; F.Bahçe, Ospina transferinde geri sayıma geçti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ