Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Vitor Pereira'ya Robin van Persie'li psikolojik baskı - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira ile yaşanan kriz tüm hızıyla sürüyor... Portekizli hoca ve yardımcıları, sözleşmeleri gereği 4 milyon Euro’yu bulan maaşlarını bırakmak istemiyor.

        Başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları ise bu parayı aşağıya çekmek istiyor. Her iki taraf arasında yapılan görüşmelerde tam bir sinir harbi yaşanırken henüz bir sonuç da alınabilmiş değil.

        Önceki gün Samandıra’da başkan Aziz Yıldırım ile Pereira arasında gerçekleşen zirve, tecrübeli hocanın keyfini öylesine kaçırdı ki akşamında gerçekleşen Hasan Ali Kaldırım’ın düğününe moral bozukluğundan katılmadı.

        YILDIRMA TAKTİĞİ

        Yönetim, Vitor Pereira’nın takımdan ayrılması için görüşmelerini sürdürürken Portekizli hocaya yoğun bir psikolojik baskı da uygulanıyor. FB TV, iki gündür Kadıköy’de oynanan Bursaspor maçını ekranlara taşıyor. Hatırlanacağı gibi bu maçta Robin van Persie sonradan oyuna girerken saha kenarında Portekizli hocaya bağırıp çağırmış, idari menajer Hasan Çetinkaya da ortamı zor sakinleştirmişti. Bu görüntülerle Pereira’nın bunalıma girip pes etmesi hedefleniyor.

        O MAÇTA NELER OLMUŞTU?

        Geride kalan sezonun ilk yarısında 20 Eylül 2015’te Ülker Stadı’nda Fenerbahçe ile Bursaspor arasında oynanan maçın 76. dakikasında ortam gerildi. Yine teknik direktör Vitor Pereira tarafından yedek bırakılan Robin van Persie oyuna girmek üzere kenara geldi. Bu sırada Pereira, oyuncusunun yanına giderek bir şeyler söylemek istedi. Ancak Hollandalı yıldız sert bir şekilde, “Yardımcıların bana anlattı, sen niye bir daha tekrarlıyorsun?” diyerek Pereira’ya yerine gitmesini işaret etti. Gerilen ortamı ise araya giren idari menajer Hasan Çetinkaya sakinleştirmişti. Maç 1-1’ken oyuna giren RVP, 80. dakikada Fenerbahçe’yi 2-1 öne geçiren golü atmış ve takımının galibiyetinde büyük pay sahibi olmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ